Da, sunt. Cunosc doua cazuri de familii de IT-isti cu 4-5 copii. Si am toata stima si respectul pentru ei. Nu, nu sunt crestinopati deloc, nu are legatura cu religia. Au unde, au cu ce, au de ce, cresc o hoarda de copii care vor fi bine hraniti, bine crescuti, bine educati, si cu un viitor in care vor putea sa traga in sus si pe altii.
Aia au auzit de contraceptie, dar nu au voie sa o foloseasca.
Că tot veni vorba, bunica mea are niște vecini care sunt pocăiți și care au opt copii. Când am auzit, am rămas mască. Și, cumva, oamenii respectivi nu o duc nici bine, dar nici rău.
O TONA
femeie la tara care creste 7-8 copii intr-o casa cu o singura camera, fara nici macar electricitate si apa
si nici macar nu e vorba ca nu au auzit de anticonceptionale, ci ca nu isi permit nici pe departe
au venit strainezi si ne-au evaluat ca discrepanta de la oras la tara e aproape la fel ca in tari ca Brazilia, Malaezia, etc.
Ca ti se pare "cum naiba", ca si mie mi se pare la fel
nu inseamna ca nu am vazut de MULTE ori chestia asta la tembelizor
Am văzut la știri acum 1 an parca o familie de pocăiți carea aveau peste 10 copii, deci da. Noroc că s-au mărit alocațiile, că dacă îi făcea acum 10 ani mureau de foame
Am o vecină cu 7 copii nu stiu cum rezista cu atatia copii prin casă eu iubesc copii dar atat de multi copii cred ca mar inebunii as vrea daca ar fi sa fiu mama maxim 3 copii dar nu ditai coada de plozi dupa mine cand ii aud cum vorbesc unii peste alti si cand se joaca ma intreb cum rezista in galagia lor