Chiar nu inteleg de ce mai stati cu el, doar exista si divortul.
Daca politia locala nu va ia reclamatiile in seama atunci faceti reclamatie la Politia judeteana si expuneti toata situatia.
Am o proiblema serioasa! Cred ca ii face vraji mamei mele ca ea e obsedata sa stea aici, ma rugam de ea sa plecam si "vorbeam singura" nici macar casatoriti nu sunt, prea saraca sa isi cumpere mai mult decat second hand si intreb aici pentru ca nu am unde sa ma duc ca nu am viata la 21 de ani vin tigani de 8 ani dupa mine si se ia toata lumea de mine! *** de tara!
Ai 21 de ani? de ce nu pleci? te duci iti iei o slujba, muncesti, iti inchiriezi o camera undeva si gata. daca mama ta e masochista lenesa si sta cu betivul ce repercursiuni are asta asupra ta? daca avea ambitie pleca sa munceasca si isi facea o viata separata de betiv. daca ziceai ca are vreo boala de nu poate munci era altceva, asa din ce zici e sanatoasa. tu ce scuza ai la 21 de ani? liceu terminat, te bagi la o facultate, inveti, iei bursa, te angajezi, inchiriezi o camera in vreun camin sau ceva de genul unde platesti putin si iti faci singura o viata. ce stai cu miloaga la politie? crezi ca aia nu stiu ca daca iti dau dreptate se vor certa cu un om fara scrupule? crezi ca aia au chef sa ii dea amenzi pe care oricum nu le va plati? e clar ca penal nu au ce sa ii faca, deci de luat de acasa nu ti-l vor lua. si amenzi nu va plati, deci i le dau degeaba. avertismente? degeaba si alea. solutia ta? pune umarul la treaba si pleaca de acasa pe picioarele tale
Lacatusw2005 întreabă: