| Anonim92 a întrebat:

Medicul oftalmolog din fisa medicala pentru scoala de soferi mi-a dat apt cu ochelari.Intrebarea mea este daca se verifica sau nu fisa la examenul auto. Faza este ca am 20 de ani si am ambliopie la un ochi iar doctorul cand m-a pus la panou cu ochelari de gasire a diopriei cu acest ochi nu vedeam decat randurile mari cu orice dioptrie, si nu ce ma punea asistenta.M-am uitat cu celalalt pentru o clipa si mi-a spus sa ma intorc pentru fisa cu ochelari.Acea dioptrie era la buleala, m-am intors cu o chitanta de ochelari si mi-a dat acceptul sau APT CU OCHELARI pe fisa.Doctorul stia de problema mea dar probabil a scris asa sa se mascheze in caz de ceva.Eu nu mi-am dat seama ca e apt cu ochelari si nu apt simplu, taica-miu mi-a zis si dp am vazut si eu.Deci se verifica la examenul auto sau daca ai ajuns acolo il intereseaza doar sa conduci bine? Va rog nu ma judecati, sunt tanar si oricine viseaza la un permis.

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In mod normal se verifica dosarul si cred ca, mai ales, tocmai fisa medicala, spre a vedea daca esti apt. Nu te juca cu asemenea probleme. Numai bine!