Indicatoarele rutiere cred ca ai putea sa le inveti doar. Se schimba legile de 2-3 ori pe an, dar din 2011 cate s-au schimbat. Oricum, cand mergi la legislatie ar trebui sa va dea o carte actuala.
Nu te chinui sa inveti legislatia. Din punctul meu de vedere (sau cel putin asa am procedat eu) descarca-ti pe telefon chestionare drpciv cu intrebari sau fa-ti cont pe site-ul drpciv pentru o luna. Sunt 1000 si putin de intrebari si daca le lucrezi e mai ok decat sa iti bati capul cu legislatia care e greoaie si multa
Acum faci cum vrei. Asta a fost sfatul meu. Eu in acest mod mi-am luat sala cu 25/26 si nici nu am pus mana pe cartea de legislatie.
Cea din 2017 este destul de schimbata fata de cea din 2011, avand in vedere ca au intervenit destule modificari in legislatia rutiera din 2011 pana in prezent.
N-ai nevoie neaparat de carti, important este sa studiezi OUG 195/2002, rep. in 2006, Regulamentul de aplicare din 2006 si Ordinul MAI nr.268/2010, toate cu modificarile si completarile ulterioare, le gasesti actualizate la zi pe drpciv.ro, site-ul oficial al Directiei de permise. Tot pe acest site poti face si chestionare.
Nu,invata bine decretu si apuca-te de chestionare.
Sper ca faci si legislatie, te ajuta sa intelegi mai bine.
Faci chestionare pana cand vei face mereu 24-25 de puncte, apoi poti sa dai sala!
Legislatia din Romania se schimba in fiecare zi mama lucreaza in domeniu si asta mi-a raspuns cand am intrebat