Merita pentru cine vrea aprofundeze cunostintele intr-un domeniu, daca-ti place sa faci altceva, iti urmezi vocatia.
Merita sa incerci. Cu toate ca prezentul nu ofera prea multe sanse, in viitor e bine sa te "legitimezi" cu cate o diploma, mai ales ca nu ai parinti "bazati" sau alte aptitudini mai mult sau mai putin legale. Oricum trebuie sa ia cineva si locurile pensionarilor. E alegerea fiecaruia. Eu am avut numai de castigat.
Da, merita sa incerci. Sau sa faci o facultate in strainatate, si eventual sa ramai acolo
Opinia mea este ca nu trebuie sa ai nu stiu cate facultati.
Daca ai ales un domeniu si iti place, eventual sa te dezvolti pe plan profesional (masterat). Sigur poti gasi un job cu diploma ta.
Adevarat e ca unele absolventi au putine sanse cu diploma, fiindca sistemul universitar in mare nu produce pentru necesitatii pietei de munca. Dar fi optimist, fa tot posibilul si o sa reusesti! Daca te decizi langa o a doua facultate, mai intai sa te interesi ce sanse ai dupa facultate cu diploma respectiva...si nu numai diploma conteaza, cat de valoroase sunt cunostintele tale pentru angajatori. Bafta!
anonim_4396 întreabă: