| lplostonyou a întrebat:

Meritam noi romanii ca natiune sa traim bine dar nu asa cum ne zic unii sa traim bine, sau mai trebuie sa treaca citeva alegeri peste noi ca sa ne trezim intr-adevar la realitate? Oare copii nostri nu merita un viitor mai bun? Sint doar intrebari simple dar complexe in felul lor.Astept pareri.

Răspuns Câştigător
| deejayra a răspuns:

Multi dati vina pe cei care conduc tara... daca vreti o schimbare in Romania...noi suntem cei care trebuie sa ne schimbam...nu mai aruncam hartia pe jos, nu ne mai batem joc de profesori la scoala, nu ne mai comportam ca niste animale cand vedem o fata, cand calatoresti cu transportul in comun cumpara bilet ca sa contribui la o calatorie mai buna, nu mai ascultam manele in autobuz fara casti...astea sunt cateva exemple.Toti oamenii dau vina pe cei care conduc tara...aia au 20% din vina pentru starea Romaniei...restul o purtam noi, cetatenii.Si cum zicea si in reclama cu Rompetrol:"Romania va creste prin bun simt si responsabilitate"

4 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Din cate vezi copiii nostri, sau ma rog, generati mcdonald's, asta nascuta dupa 98-200 are preocupari de genul: machiaj, combinatii, saruturi cu bale si sex! Intai ei sa fie educati ca sa merite ceva mai bun.

| ShaKuri a răspuns:

Ce atatea vorbe..trebuie pus mana pe par si... actionat in parlament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As trai bine eu si copii mei fiindca avem acest drept, daca nu ar fi altii si inca multi, care vor sa traiasca mult, mult mai bine decat mine dar pe banii mei. ori cred ca merita mult mai mult decat au? ori sunt puturosi si neplacandule munca au fofilato prin posturi cu pile pentru a lua doar salariul. dar nu sa si munceasca fiindca ...are cine.nu mai pun spagile, inselatoriile in comert, incarcarea facturilor, plus balastul.societatii care traieste tot din banii care-i dam noi.si nu ma refer la pe[ensionari.ca astia au muncit.ci la puscariasi, hoti.concetateni mai inchisi la culoare carora le place munca precum magarului fuga...etc.

| Linda a răspuns:

Nu are importanta ce meritam, important este ce facem pentru asta. Putem face un ziar de exemplu, in care spunem toate lucrurile asa cum sunt. Ne facem fiecare treaba unde suntem. Putem face asociatii prin care sa ne promovam ideile. Poate nu reusim in timpul vietii noastre, dar tot inaintam cat de cat... Deci asa ne este viata si asa va fi si a copiilor nostri cum ne-o asternem.