Nu conteaza ce parere avem noi, in orice caz nu putem avea o parere corecta numai din ce-ai spus tu, oricum ai gresit ca n-ai anuntat politia imediat dupa ce ti-ai revenit si ca ai baut dupa aceea.
Conteaza ce o sa stabileasca politia. Tu declari ce-ti amintesti.
De altfel, nefiind alte victime, vei fi amendat doar pentru conducere sub influenta alcoolului.
Am fost foarte șocat și acum când vorbesc despre asta tremur. Am suflat un etilotest și am trecut, menționez ca s-a întâmplat în UK, am suflat cam la 7 ore de la accident. As declara ce-mi amintesc dar nu-mi amintesc mai nimic.
Nu stim ce decizie va lua Politia, dar cu siguranta vei plati amenda pentru daunele facute.
Totusi, nu crezi ca ar trebui sa nu mai bei deloc alcool?
Ai avut capul lovit in trecut si acum din nou, probabil ca ai pierderi de memorie, alcoolul trebuind sa dispara pe veci din viata ta, ori sa nu mai sofezi niciodata.
Parerea noastra e ca nu ai respectat legea.
Scrie clar in lege ca nu ai voie sa consumi alcool pana nu declari accidentul. E ca si cum ai fi condus baut.
Plus, cine dracu ii pierde cunostinta si in loc de meaga la medic sa faca niste analize minime se duce sa bea?
Am fost foarte șocat și acum când vorbesc despre asta tremur. Am suflat un etilotest și am trecut, menționez ca s-a întâmplat în UK, am suflat cam la 7 ore de la accident. Am fost seara la doctor după ce m-am mai liniștit și a zis ca e foarte posibil din cauza socului și a loviturii să nu-mi amintesc.
"Din spusele familiei am fost la barul nostru să văd dacă sunt clienți."
Păi stai puțin să clarificăm: Tu ce nu-ți mai amintești? Nu-ți mai amintești secundele dinaintea accidentului sau nu-ți mai amintești ce-ai făcut toată ziua?
Cam toată ziua și nici zilele dinainte dacă stau să mă gândesc bine.
Păi și în cazul ăsta nu crezi că ar trebui să consulți de urgență un medic? Sau ți se pare normal să ai pierderi de memorie de zile întregi?
Buna,
Daca ti ai pierdut cunostinta si spui ca acest lucru ti s-a mai intamplat, inseamna ca ai ceva probleme incompatibile cu condusul de autovehicule.
Pana la urma pui viata ta si a celorlalți in pericol.
Le spui ce crezi de cuviința, oricum pare ciudata povestea aceasta.
Mult succes si toate cele bune.
Rado6931 întreabă: