anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am reconditionat cada in octombrie 2019 si firma care a facut asta a dat garantie 4 ani.
Stratul de email pe care l-au dat se cojeste tot mai mult acum. La fiecare baie se desprinde cate o bucatica din email.
Firma prestatoare apare ca fiind radiata din 2022 si inactiva fiscal. In acest caz garantia mea se pierde?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din ce spui firma respectiva nu mai exista, asa ca n-are cine sa-ti mai repare cada in garantie.

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Chestia asta e dupa noroc. Nu oricine poate sa emaileze bine o cada. E un risc pe care, probabil fără să știi, ți l-ai asumat în 2019.
Eu întotdeauna as merge pe cumpărarea unei cazi noi.
Tragic e că încă ar fi in garanție, dar, in lipsa firmei, garanția e nulă.

| Violleta2022 a răspuns:

Cum firma respectiva este radiata si inactiva, nu mai ai cui sa-i ceri socoteala sau garantie pentru lucrarea proasta facuta.
Acum, asta este pierderea ta...

In orice caz, daca intrebai inainte sa o reconditionezi te puteam sfatuii sa nu reconditionezi, fiindca sunt multe cazuri care se plang de problema asta, fiind practic niste bani aruncati inutil, ca tot la cada noua ajungi sa-ti cumperi in 2-3 ani dupa reconditionare, fiindca nu tine mai mult stratul ala de ceramica sintetica, email sau ce au pus ei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai se cam pierde, nu mai are cine sa iti ofere garantia.

| sierra1 a răspuns:

Nu mai ai cui să i-o impuți (lucrarea slabă)

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa schimbi cada este cadă veche din anii 70-80? Pune o cabina de duș este unica solutie, numai da banii pe reconditionare ca are 50 de ani cada aia a trait destul.