| Wehrmacht a întrebat:

Mi se pare mie sau legile nu mai sunt valabile in scoala? Din cate vad profesorii au voie sa faca hartuiasca,discrimineze,ameninte, si sa ceara bani pentru returnarea obiectelor confiscate cand vor ei.Nu zic ca e peste tot asa.Dar am vazut exemple.
Si ce se poate face in cazul in care reclam un profesor la politie si acestia nu vor sa faca nimic doar pentru ca e o scoala si cica profesorul are dreptate?

Răspuns Câştigător
| bunelutu a răspuns:

Romania tara condusa de niste idioti

4 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

O infractiune este o infractiune, indiferent daca se produce in scoala sau in afara ei. Daca depui o plangere penala, vor fi nevoiti sa o cerceteze, insa tu la randul tau vei fi nevoit sa suporti consecintele. Iar hartuirea, discriminarea, amenintarile si santajul nu sunt totusi la ordinea zilei in scoli, asa cum insinuezi tu, chiar daca a scazut mult calitatea dascalilor si implicit a elevilor.

| introduaicinumele a răspuns:

Poi la noi in Romania nu sunt toti oamenii la fel. profesorul se considera mai presus de elevi. o prostie, ei sunt oameni ca noi toti, fara functie ar fi un nimeni. cica ei ne invata "sa nu facem ce nu ne place altora" si ei chiar asta fac.
Trebuie toti parintii elevilor sa vina cu torte si furci in fata usii directoarei, ceva gen o revolutie. Directoarea trebuie apoi sa faca ceva in legatura cu asta ca sa nu se faca de ras.
In fine, mi-am adus aminte ca la mine in scoala (acum sunt la liceu) un copil era batut de vreo 2 ani de colegi, si profesorii nu voiau sa intervina si dupa un timp nici nu l-au mai crezut, iar cand a pus un alt coleg sa filmeze tot ce se intampla in scoala, cum isi ia pumni in cap si e dat de pereti. Nu s-a dus la directoare ca sa-i arate filmarile, s-a dus direct la televiziune (protv parca) si au venit ei in scoala, si au luat interviuri la profesori, si directoarea si unii profesori au facut urat pentru ca s-a spus la televizor si astfel strica reputatia scolii, si s-au luat de cel care a filmat pentru ca e interzis sa filmezi in scoala. nu le pasa de elevi. e clar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai ce face ...doar nu ai de gand sa il dai in judecata straight face
E mai simplu sa il hartuiesti tuwinking ii faci pana la masina, il spargi un geam la casa. eventual il astepti intre blocuri sa il calci in picioare laughing
Glumeschee hee nu ai ce face decat sa ii faci viata amara la ore tongue

| Simonamee a răspuns:

Traim in Romania...si cu asta am spus tot! Nu poti sa faci nimic decat sa induri... daca erai ruda cu directorul era totul perfect si aveai si 10 pe linie.Asa e peste tot, nu numai in scoli.