| Hombre a întrebat:

"Mie imi este foarte greu sa conduc o institutie in mod democratic"
Declaratie facuta de Basescu la o emisiune a lui Marius Tuca, poate ca la vremea repectiva a scapat vigilente-i, dar acum? Mai puteti avea incredre in el dupa ce a demonstrat asta?

Răspuns Câştigător
| eurynomus a răspuns:

Am avut incredere in el in primul manadat dar in al doilea nu mai aveam absolut nici un motiv sa l votez. Este un presdinte care nu are nimic in comun cu democratia si legile ei. Base esti un om perimat, are probleme cu alcoolu ( chiar el a recunoscut la o sedinta PDL) si pe fondul acestui viciu are tulburari de comportament. Incredera in acest om e ZERO!

| irbis a răspuns (pentru eurynomus):

Adica tu nu ai vicii, nu ai defecte? Basescu este doar un om, el nu e perfect. Bineinteles ca are si el defecte.

| eurynomus a răspuns (pentru irbis):

Bai basistule daca eu k un simplu cetatatean ma imbat manga si ma pis pe mine sau pe altu, nu e nici o problema dar cand esti presedintele unei tari, fie si una k Romaina din lumea a 3 a, atunci este o mare problema. Deci ca sa intelegi si tu, betii putea sa faca pe nava lui nu in tara naosta.

Deci in loc sa-i accepti defectele, defecte de care e si el constient si char a recunoscut asta, tu ai prefera sa para perfect, sa-si ascunda defectele, sa ascunda informatie despre el insusi? Ai avea incredere in cineva care ascunde lucruri referitoare la el insusi sa-ti conduca tara? Ai alege un prefacut sa faca decizii pentru tine?

Nu asi alege un betiv care recunoaste, in mintea ta este k atunci cand faci o crima te duci la politie si spui totul apoi politistii sa te mangaia pe crestet si sa ti zica cat de bine le pare k ai recunoscut apoi sa ti dea o palmuta la fund si sa te trimta acasa. Prietene ori te uiti prea mult la desene animate ori ai creierii terci de la etnobotanice. Acu imi dau seama k ne meritam soarta cu oamnei ca tine si ca suntem un popor care nu prea da bine cu capu.

Ai dreptate. Romanii ca tine isi merita soarta pentru ca ar alege oameni prefacuti sa faca decizii pentru ei.

Esti un basisti cu creieri terci!

Am folosit eu astfel de cuvinte? Daca tu trebuie sa recurgi la astfel de insulte, nu merita sa mai discut cu tine pentru ca oricum nu am putea avea o discutie civilizata. Numai o persoana incapabila de a recunoste ca se inseala ar recurge la asa ceva. Uneori e mai greu sa recunosti ca te inseli decat sa arati ca ai dreptate, dar asta arata daca esti o persoana de valoare.
A recunoaste defectele proprii este primul pas spre a le indrepta. Basescu a facut acest prim pas pe care multi nu au curajul de a-l face. Poate ca nu era nevoie sa recunoasca public, dar a avut curajul sa o faca. Basescu este o persoana de valoare spre deosebire de tine si a dovedit-o.

Ti am mai zis ai avut de cstigat dupa uarma coruptiei pastorite de basescu si cau te tavalesti in chinui k trebuie sa faci si lucruri cinstite. totri hotii si parvenitii ii duc dorul k un prof sau un medic cu salarile ciuntite nu are dc. Asa k: stiu cine esti, sunt cu ochii pe tine... ha ha ha

Ai baut?

Te supara adevarul? asa sunteti toti cei care ati ramas fara bani k nu mai e betivu ala scrbos la putere. Asa o sa fiti si de acum incolo. Era basescu a apus, asa ca LA MUNCA! HA, HA, HA

Adevar? Eu te intreb daca ai baut ceva, ca mesajul anterior nu e prea coerent. De unde-ti vin ideile astea?

Cum e sa te tavalesti in chinuri k nu mai ai bani? Cum e sa nu mai poti fura k nu mai e betivu la putere? Munca nu ti place? Nashpa! Tre sa te obisnuiesti cu ideea

| Hombre explică (pentru eurynomus):

rolling on the floor pana pe 29 la referendum sa o tineti tot asa, valabil si pentru @irbis. Dupa referendum va intalniti la o bere, sa ma invitati si pe mine, acolo unu dintre voi va primi funda. laughing

| eurynomus a răspuns (pentru Hombre):

Asta de isi zice @irbis ori e cu caputzu grav ori asa cum am zis a avut de furat cat a fost base si pdl si acum nu mai are banuti si face spume pe TPU, altfel nu vad logica

Cum adica nu mai am bani? Ce tot vorbesti? Stii macar despre ce vorbesti sau doar spui aiureli ca sa te gaseti in treaba? Nu-ti convine ca basescu este o persoana mai de valoare decat tine si acum incerci sa te iei de mine? (oricum nu-ti iese si nu faci decat sa accentuezi faptul ca am dreptate in ceea ce am spus)

Prietene esti un mare bou, si eu cu boii n am ce discuta, asa ca du te si te impusca cu basescu tau in brate ca nu intelegi nimic din ce zic eu.

27 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

laughing A inceput campania?

| Hombre explică (pentru Flav):

Asa se vede de la tine Flav, spune bai daca iti place democratia si nu mai ma aburii?laughing

| Dandanache a răspuns:

Dupa ce a afirmat asta sau dupa ce a demonstrat ca ii e greu sa conduca in mod democratic?

| Hombre explică (pentru Dandanache):

Vei sa ma bagi in dandana, de ce-mi fortezi mâna?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ma amuza ca dau basistii astia din gura si peste nas la toata lumea pe TPU... apoi, daca o duc asa de bine cu Base la putere cum de stau toata ziua pe TPU si se plang de una si de alta? Sa-i fie rusine lui si la toata sleahta PDL pentru declaratiile din ultima vreme. Ala este invitat in parlament si tot ce poate sa spuna este ca Ponta este Copy/Paste? nu de asta a fost invitat, nu ca sa-si dea cu parerea privitor la Ponta ci ca sa fie informat si sa-si spuna parerea ca a fost suspendat. Chiar numai asta a putut sa declare cand era cu pampersul plin de *****? Doamne cat de penibil e si cat de prostovani cei care ii canta-n coarne.

| irbis a răspuns:

Democratia in sine este un concept corupt. Poate parea o idee corecta, dreapta, dar democratia da unor indivizi puterea si dreptul de a reprezenta, de a vorbi pentru oameni, iar puterea corupe.

As avea incredere in Basescu, ba chiar as spune ca afirmatia asta este chiar motivul pentru care merita incredere. "in mod democratic". Democratia corupe. Eu cred ca de-asta Basescu nu poate conduce democratic. Problema adevarata insa ramane, democratia. Oricat de bun ar fi omul, daca sistemul e defect, nu inseamna nimic.

Democratia trebuie inlocuita cu un alt sistem de guvernare, si nu spun asta fara sa am o alternativa in minte, una cu totul noua, care nu a mai existat pana acum si care are potentialul de a face coruptia politica irelevanta. Esti curios?

| Hombre explică (pentru irbis):

"Democratia este un cocept corupt", sa mori tu, de cand coruptia in sensul ei semantic este atributul democratiei, mai pardon, nici gloantele trase in ceafa celor executati pe stadioanele pline din China comunista nu a pus capat coruptiei. Ori sa-i atribui si "concept corupt" democreatiei doar pentru ca aici coruptia se misca mai lejer, asta e o eroare de judecata. Sigur ca nu ma intereseaza noul sistemul de guvernare inventat de tine care are potentialul de a face coruptia politica irelevanta, mi-a dat suficienta bataie de cap raspunsul tau.

| irbis a răspuns (pentru Hombre):

Democratia da unor indivizi dreptul de a vorbi pentru altii, de a-i reprezenta. Acest drept le da acelor indivizi putere, putere politica. Puterea corupe. Asta e ceva bine stiut. Vrei sa spui ca ceea ce tocmai am spus eu nu este adevarat?

| Hombre explică (pentru irbis):

Nu inteleg de ce insisti sa-mi spui ca roata e rotunda si nu da-i un raspuns la intrebare?

| irbis a răspuns (pentru Hombre):

Am raspuns deja la intrebarea ta in primul meu raspuns. Nu incerca sa schimbi subiectul. Mie-mi pare ca tu nu vrei sa recunosti ca roata e rotunda. Eu am raspuns deja la intrebarea ta, dar o sa mai spun odata:

Da, mai pot avea incredere in Basescu. Democratia corupe si nu ma refer la democratia din Romania, ci la democratie in general, la insasi conceptul de democratie. Democratia nu poate functiona asa cum e menita sa functioneze, asa cum ar vrea oamenii sa functioneze decat daca toti oamenii din guvern nu pot fi corupti, daca sunt incoruptibili. Cati oameni de genul asta poti gasi? Indiferent daca basescu este sau nu unul din acestia, nu spun ca ar fi sau nu ca nu-l cunosc suficient, el singur nu poate face mare lucru. Nu poate conduce asa cum ar trebui sa fie democratia pentru ca democratia adevarata nu funtioneaza decat cu oameni incoruptibili.

| wyla a răspuns:

Ai dreptate.