Din cauza sistemul de rahat din toata lumea, nu doara din RO.
Uite un sistem bunicel, daca zic bun sar altii ca vorbesc povesti.In SUA iesi la pensie ceara daca nu vrei adica vrei nu vrei, daca muncesti iesi la pensie, indiferent ca vrei tu, sau nu vrei, indiferent ca vrea patronii sau nu.
SUA are un sistem mult mai bun decat restul lumii.Ma intrebam oare de ce alte tari nu folosesc modelul respectiv.Am gasit raspunsul, dar nu poti face nimic.
Mă bucur că astăzi am făcut pe cineva să se simtă bine.
Totuși, mai jos nu mi-am exprimat nici măcar un sfert din viața frumoasă pe care românii o pot trăi. Nu este nici usor, dar nici imposibil. Numai că egoismul s-a lipit scai de noi că nici pe patul morții nu renunțăm la el.
Pentru că fericirea noastră stă în a-i face fericiți pe ceilalți -la propriu, pe termen lung.
Și sunt sigur că există măturători de stradă, care dacă ar fi fost educați, ar fi fost mai buni decât mulți medici.
Și in aceași măsură sunt conștient că sunt mulți medici care nu sunt in stare nici să dea cu mătura și te trateaza fără respect. ^_^ Lol.
''Păi dacă salariul ne diferențiază, atunci am ajuns cei mai nenorociți dintre toți oamenii.''
Îți dai seama, să vrei să ți se aprecieze munca ce oroare!
Cat de incult esti? Da..si in programare pe partea de telefoane cat e? Tot cat un maturator nu? Asa vreo 80-100 milioane. Sau pe partea de doctori nu stiu cat e omule dar e clar ca e mai mult. De ce esti atat de incult? "Munca la negru" Pentru munca la negru trebuie munca la alb. pl*a mea. Corect? Sau nu? Nici nu o sa mai zic sa argumentezi sau ceva ca oricum e clar cand unul nu poate argumenta si e prost
Eu vorbeam de profesii gen doctor, invatator etc. Cineva cu 8 clase ia 2.000 de lei in mana fara prea marei probleme pe cand un invatator nu ia atata. La medici aici includ si asistentii care nu iau peste 2000 lei fara vechime.
Un manager normal ca ia mii de euro.Dar ce sa vorbesc cu tine, atitudinea ta iti demasca caracterul incult
''Cine va ține partea nedreptății, aceasta va fi partea lui.''
Daca tu ai inteles din tot ce am scris ca tin partea nedreptatii, esti intr-o grava eroare...zi-mi si mie atunci, cam care ar trebui sa fie salariile celor 2, maturator si doctor, sa ma dumiresc si eu!
Nu-i lucru ușor și nici mic să spui ca toate salariile să fie egale. Poate doar la categoria Trivia/Amuzante ar mai putea spune cineva asta.
Și pentru că eram conștient că mulți mi-ar fi sărit în cap -pentru că în general oamenii reacționează după instincte și nu după judecată să analizeze ce vrea să spună cineva cu vorbele respective- am fost nevoit să pun fraza respectiva pentru a-i opri. Ea nu a fost cu o referire strictă în dreptul tău, ci la modul general. Dacă ar fi fost strict în dreptul tău, ea ar fi sunat mai personal: "Dacă ții partea nedreptății."
Ea este și în dreptul tău, dar într-un procent mic, fiind împărțită la toți care ar încerca să mă contrazică.
Multi patroni nu vor sa acorde salariul minim pe economie pentru ca serviciile oferite sunt putine, sau din cauza actelor greoaie care trebuie sa fie intocmite pentru un contract de munca.
O intrebare tampita si un raspuns de rahat foarte dezinformat si apreciat...