| Alien a întrebat:

Ne era mai bine dacă ieşea Dl Mircea Geoană preşedinte in loc de Băsescu?
Data trecuta am pus intrebarea cu semnul exclamarii si a fost trecuta la caracter irelevant si nu am putut citi cele 17 raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| dulcik a răspuns:

Ne era mult mai bine cum am scris si in prima intrebare nu eram in rahatu asta in care ne aflam, greve peste greve, oameni plini de rate care abia mai au dupa ce sa bea apa, someri, preturi care cresc pe zi ce trece insa salariile se micsoreaza.Pe timpu lu iliescu cand era psd salariile cresteau si oameni erau multumiti. Da de base a furat mai mult si a iesit din nou daca a vandut flota dc nu ar vinde si tara?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da daca era crin antonescu? sau tu? ce faceai cu o traista goala? imi spui si mie? mai aduceai de acasa de la tine sale dai la toti, pe saturate? ai vazut ca muncesc trei milioane de oameni, si trebuie sa pape 22 de milioane? si sa pape bine, mai bine chiar decat cei care le platesc salariile. ti se pare normal?

| liviu00 a răspuns:

Probabil ar fi fost la fel, insa masurile de austeritate ar fi fost adoptate mai usor de populatie, fiind acuzati cei de la pdl pentru "mostenire". Este oarecum ok ca basescu are continuitate cu pdl-ul lui. Poate data viitoare prostimea o sa fie mai responsabila.

| matt25 a răspuns:

Dap, eu ti-am raportat asa zisa intrebare, pentru ca asta e site de intrebari. Si inca o data, de ce Geoana e domn si Basescu nu? Cum am zis si inainte asta inseamna a fi ipocrit. In al doilea rand, stiti voi ca era mai bine dupa 20 de ani de furat 90% din timp de catre PSD? :-) Grow up... puneti mana pe carte, invatati si faceti-va un viitor ca sa nu va mai plangeti de altii.

| ikram a răspuns:

Nu stiu daca ne era mai bine, dar macar incercam sa schimbam ceva, basescu a avut timp 5 ani sa faca ceva pentru tara asta, si n-a facut doar traim din ce in ce mai rau. Daca a avut atata timp s afaca ceva si n-a facut de ce sa-l mai lasam inca 5 ani sa ne distruga tara?
Sincer nu sunt fana PSD, chiar nu-i agreez deloc, daca era si boschetarul de pe colt contracandidatul lui base in turul 2 mergeam si il votam pe ala, ca sigur ne era mai bine acum.

Da intra/adevar e criza, dar ce face el acum ca sa nu ne mai fie noua asa de rau, NIMIC, FURA in continuare si el si gasca.

| marsat a răspuns:

Nu avea importanta cine iesea. Tara a inceput sa se duca la vale din 1990. Abia acum au inceput sa se simte lipsurile banului public.Nu tine de un singur om ca e Basescu, Geoana sau Antonescu.Toti care au trecut pe la guvernare au lasat multe lacune si din cauza asta se ajunge la ceea ce este astazi.Sa nu crezi ca a fost o guvernare mai buna ca alta.Perioda cea mai prospera din Istoria Romaniei a fost perioada interbelica(1919-1940) pentru ca atunci a fost apogeul oamenilor adevarati care sau dedicat trup si suflet pentru binele tarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

'Mihaela dragostea mea " vad ca tace malc, nu s-a aratat pe nicaieri revoltat de ce intampla. Nu cred ca Basescu a furat mai mult decat el!