| AdrianaBacescu a întrebat:

Neata! Maine ce va face pana la urma dosarul lui Klaus Iohannis, va fi declarat incompatibil si mi-e frica si daca va fi declarat incompatibil?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu esti mai in urma.
a fost declarat compatibil de o instanta din Alba Iulia, insa s-a facut un recurs si acum se judecat recursul la Inalta Curte de Justie.

Actul a atestat doar ca votul exprimat de romani a fost valid si atat, inca mai poate fi declarat incompatibil

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

N-ai teama, nu se va intampla nimic rau!
In Constitutie si in legile speciale Nu exista asemenea conditie de invalidare(pe motivul incompatibilitatii) a persoanelor alese printr-un scrutin si validate in functie.

| express11 a răspuns:

Esti in urma.a fost declarat compatibil, iar acum a primit actul de investire ca presedinte.

| express11 a răspuns (pentru suntserios):

Ai dreptate.

| AdrianaBacescu explică (pentru suntserios):

Mi-e frica de lucru asta foarte mult.
Cred pana la urma maine eu il plang pe el daca va fi declarat incompatbil

| suntserios a răspuns (pentru express11):

Tu esti mai in urma.
a fost declarat compatibil de o instanta din Alba Iulia, insa s-a facut un recurs si acum se judecat recursul la Inalta Curte de Justie.

Actul a atestat doar ca votul exprimat de romani a fost valid si atat, inca mai poate fi declarat incompatibil

| Teardrop a răspuns:

Nu va fi declarat incompatibil. Oricine e în spatele mârsăviei nu va avea curaj să meargă mai departe.Iohannis a câştigat încrederea şi simpatia prea multor oameni. S-ar ieşi din nou în stradă, ca în cazul lui Arafat.

| DjSheepyOfficial a răspuns:

A fost declarat compatibil