| Prapadanie a întrebat:

Neata! Pe data de 31 "tata" care este propietar al locuintei impreuna cu sora lui a castigat procesul de evacuare cu mine eu fiind "fiul" lui. Nu stiu pe ce baza a castigat si cum pentru ca eu nu am fost prezent la nici un proces deoarece plicurile cu citatiile nu au ajuns niciodata la mine..in fine. Daca din cate am auzit de la o grefiera de acolo ca el a castigat in cate zile trebuie sa parasesc locuinta sau in cate zile/luni o sa fiu dat cu forta afara de un executor? Treaba e incurcata, "tata" in alt proces are sa-mi dea 150 milioane pentru lovire, distrugere, daune si alte violente.Ce fac in situatia asta ca nu am unde sa ma duc?

Răspuns Câştigător
| Eisenheim a răspuns:

Din toată situația reies niste concluzii,când vine vorba de bani părinții nu au copii,iar autoritățile sânt nepăsătoare,sa ne fie învățătura de minte tuturor. Prapadanie din ce ne-ai povestit e destul de clar că nu vă înțelegeți,deci te va arunca in stradă în mod cert,totuși ai un mic as în mânecă sa zicem așa,îți e dator cu niste bani,prin urmare nu are rost sa ajungi la o înțelegere cu el,e clar că vei rămâne fără locuință,chiar daca te lasă în ea încă o vreme,mai bine pleci când te scoate și îl faci, in mod legal, să îți de-a suma datorată, cu care poți prinde o chirie eventual, până pui la punct un plan de viață care nu îl mai include și pe el

| Prapadanie explică (pentru Eisenheim):

Cam da..asa o sa si fac.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cele două clauze nu sunt conectate. Dar poți negocia cu tatăl dtale așa. Dta să nu apelezi la un executor judecătoresc pentru evacuarea mea de aici, până nu găsesc o soluție de cazare, iar eu nu voi apela la executor judecătoresc pentru restituirea sumei. Vom stabili împreună o modalitate de restituire în rate.