Nu este adevarat ce-ai auzit, persoana care conduce masina, indiferent cine este proprietarul, este pedepsita in caz de comiterea unor infractiuni sau contraventii.
Dacă tatăl tău ti-a spus asta înseamnă că nu vrea sa îți dea mașina.
În ziua de azi dacă eu ca pasager nu port centura ma amendează pe mine nu pe șofer.Da dacă tu conduci și faci o boacana, cu ce e de vina mașina?
Poate sa aibă tatăl tău probleme dacă are nereguli cu ipt-ul, talonul etc.Dar nu primește el amenda ca treci tu pe rosu sau depășești limita de viteza.
Da, se poate dacă nu îți faci rovinieta sa ii vina lui acasă, sau dacă te prind doar camerele nu te oprește și politia.Dar le plătești tu și aia e.
Nu e adevarat, consecintele legale pentru ceea ce faci pe drum sunt ale soferului nu ale proprietarului masinii.
Singurele cazuri in care ce faci tu s-ar rasfrange asupra proprietarului e daca iei o amenda de la un radar fix care vine direct acasa sau in caz de accident, tatal tau o sa plateasca mai mult pe asigurare chiar daca tu ai facut accidentul.
E posibil si ca ce face sau nu face el sa te afecteze pe tine. daca el nu duce masina la ITP sau nu plateste rovigneta, in cazul in care te opreste politia tu o sa primesti amenda.
Daca o sa faci accidente din saptamana in saptamana, parerea mea e ca ar trebui sa ramai la autobuz
Doamne ferește de așa ceva, eu nu mă refeream la așa ceva!
Pai care ar fi problema? Impozit mai mic, platesti tu amenzile din buzunarul tau
anonim_4396 întreabă: