Primesti ameda prin posta si daca nu o platesti, ti se deduce din salariu sau din contul bancar.
Te vor gasi stai linistit, de ce sa nu participi la recensamint ai ceva de ascuns?
Doar o alegere personala. Poate nu am fost in tara mai multe luni de zile si nu am stiut de recensamant.
Eu nu am deschis televizorul de mai bine de 4 ani din moment ce stau doar pe PC. Poate pur si simplu nu am vazut vreo stire legata de asta.
Oamenii care nu au nici internet si nici cablu, si printr-o coincidenta absurda nu sunt acasa cand vin recenzorii vor fi amendati... pentru ce?
Un alt scenariu teoretic... Daca nu stau la adresa din buletin si vin recenzorii? Sau daca sunt plecat in concediu in alt oras pentru 2 sapt sau mai mult si in acest timp vin recenzorii?
Pur si simplu nu cred ca e posibil sa fii amendat pentru ca nu ai participat la recenzamant deoarece sunt mult prea multe situatii similare cu ele enumerate mai sus si in commentul anterior.
Cred ca e posibil doar in cazul in care vin recenzorul la tine acasa si tu ii spui pur si simplu ca nu vrei sa fi recenzat.
Pot sa îl faci online, iar dacă nu vor veni acasă la tine. Daca nu, din câte am înțeles te pot amenda.
Tot iei amenda. Nu exista portiță, ca o să vina de mai multe ori, pana te găsesc. Ce e greu să il faci online?
Nu contează ca nu ești acasă, ei fsc proces verbal ca nu te-au găsit acasă și te amendează prin ANAF.
Primesti amenda.
scuze de genul nu eram acasa nu prea merg in conditiile in care ai mai multe posibilitati sa te autrecenzezi... si la urma urmei de ce ai evita acest proces. Dureaza 15 min
anonim_4396 întreabă: