| JeSa a întrebat:

`Nimeni nu este mai presus de lege`, este valabila in Romania!?

Răspuns Câştigător
| hândel a răspuns:

rolling on the floor Ma faci sa rad, si asta inainte sa merg la culcare. laughing Cunosc oameni in politie, pestari, care au minore la produs, si superiorii inchid ochii pentru. un bonus salarial. Stii cate curse de masini se fac seara la mine-n cartier, si politia nu vine cand ii suni? Oare de ce nu vin?! E o mafie in tara asta, de nu-ti vine a crede.

16 răspunsuri:
| Brotacelu a răspuns:

Nu,
Nu mai este nevoie de nici o lamurire, pana si un orb vede asta.

Distractie placuta

| JeSa explică:

Otonis_r.Uup.4.THIS : intocmai de asta am si formulat, postand aceastabatting eyelashes intrebare. happy
Ps. in Romania este valabila "Legea suntem noi (smecherii de la putere)". Numai bine!

| JeSa explică:

Brotacelu laughing; ps. ref. la intreb. laughing poate in America, hai fuguta la somn tongue

| dalea a răspuns:

"Toti suntem egali in fata legii, doar ca unii sunt mai egali decat altii."

Stefan
| Stefan a răspuns:

Asa ar trebui, ca nimeni sa nu fie mai presus de lege, dar exact cum spune vorba aia ''cine poate oase roade''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este valabil. Ce vedeti dvs ca nedreptate este alta situatie! Cei cu bani isi permit avocati extrem de buni care stiu legile si toate chichitele asa incit si un criminal prins cu cutitul in mina infipt in victima poate fi scos nevinovat. Cei fara bani nu-si pot permite o aparare buna. Asta este ce vedeti dvs ca nedreptate. Eu unul am fost intr-un proces cu statul, proces in care evident pierdeam dar norocul a fost sa am o intilnire cu cineva care mi-a dat un sfat, ce articol si aliniat sa invoc... ceva la care nici dracul nu se putea gindi! rezultatul? Am cistigat atit procesul cit si despagubiri si fara ca reprezentantul institutiei statului cu care ma judecam sa mai faca recurs.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai ai votat sa nu fie jess. E rezultatul experientei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legea-i pentru cei cinstitiwinking

| hominid dreak a răspuns:

Legea e lege, dar pentru prostime.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.la noi la romani, legea este o bariera, peste care pasesc cu usurinta cei mari. au imunitate, pe sub care se strecoara smecherii. o incalca la limita.si de care se impiedica toti prostii, o respecta.

| remus a răspuns:

Sa speram ca se va infaptui si acest vis, bine ca avem presedintele intelept, urmeaza schimbari majore, inclusiv desfintarea imunitati.

| Bacemi a răspuns:

Legea in Romania :,, E admirabilă, sublima, dar lipseste cu desavarsire! "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
"Unde legea nu distinge, nici noi nu distingem!", asta este valabil în România.
Pa, pa.

regis
| regis a răspuns:

In orice tara din lume, acest principiu ramane la nivel de principiu. Intotdeauna se gasesc oameni care sa fie mai presus de lege si oricat ne-ar placea sa ne balacarim tara, acest lucru se intampla peste tot in lume.

Răspuns utilizator avertizat
| biutzacool12 a răspuns:

Nu

Întrebări similare