anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am mai platit impozitul de 3 ani si am primit o scrisoare ca am de platit impozitul din urma plus penalitati. Din cate am inteles, impozitul e vreo 42 de lei. Aveti vreo idee cat am de platit acum? (scrisoarea a primit-o chiriasul ca eu momentan nu sunt in Romania). worried

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fii mai clar, despre ce impozit este vorba? Spune aceasta si o sa-ti dau un raspuns concret.
De altfel pe instiintare trebuie sa scrie suma totala - impozit plus penalitati/majorari de intarziere/ dobanzi.

| alessia5158 a răspuns:

Nu precizezi cine a trimis acea scrisoare: Primaria localitatii sau Agentia fiscala(fisc, ANAF)?! La primarie se platesc impozite/taxe anuale pentru apartamentul/garsoniera aflata in proprietate iar la agentia fiscala(ANAF) se platesc impozite pe venitul obtinut din inchirierea apartamentului/garsonierei( in cazul in care ai inregistrat, legal, contractul de inchiriere la fisc ).

p.s. Iti sugerez sa trimiti chiriasul sa se informeze asupra sumei totale de plata la entitatea care a expediat acea scrisoare.

| oldbluegrumpyman a răspuns:

Garsoniera cu sase camere? Nu am gresit, asa am vrut sa scriu. Tu ai intrebat cat costa un kilogram.

| anonim_4396 explică (pentru oldbluegrumpyman):

Nu-i nevoie sa fii rautacios. Unii nu se nasc invatati si nu stiu daca au atat de mare relevanta unele informatii. Oricum, mi-e cam sila de cei ca tine, care raspund in doi peri si au impresia ca-s mari genii. Hai sictir.