anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ar fi bine ca conducerea tarii sa oblige toate firmele si angajatorii sa dea liber de Ziua Nationala?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E greu sa obligi pe cineva sa-si intrerupa activitatea ca sa dea liber o zi. Sunt numeroase fabrici, dar si alte institutii, cum ar fi spitalele care nu-si pot intrerupe activitatea. Insa toti angajatorii sunt obligati sa plateasca dublu orele de munca efectuate in sarbatorile declarate zile libere, asa cum e 1 decembrie.

| alexxaz a răspuns:

Nu cred ca are cum... pentru ca patronii zic ca pierd o zi de lucru si statul nu le-o deconteaza. totul pemtru bani.

| marioBARCELONA a răspuns:

Asa ar fi intr-o tara normala.Noi mai avem pana acolo...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar fii frumos, dar nu ar mai fi aceeaşi ordine, gândeşte-te că toate magazinele ar fi închise, toate locurile de distracţie la fel, plus că unele firme nu îşi pot opri activitatea.Deci, nu cred că ar fi o soluţie bună, măcar avem liber de la şcoală... happy
Deja a trecut de 12 aşa că La mulţi ani românilor de pretutindeni happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pa leobliga.este lege.este sarbatoare nationala. oamenii nu stiu sa-si ceara dreptul, si jigodiile de patroni care cred ca se scot azi pe 1 dec.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Angajatorii sunt OBLIGATI prin lege inceteze activitatea. Dar in situatii speciale cum ar fi centralele energetice, politie, sanatate, pompieri si alte servicii, ziua libera se va lua la o data prestabilita.