Greşeşti, numai trustul lui Voiculescu cu Antenele e aservit politic.
Voiculescu are interes major în jocul politic în speranţa că va putea evita justiţia şi dosarele în care este actor principal.
Au ajuns papagalii de pe antene să-i facă ode lui Voiculescu ca pe vremea lui Ceauşescu. Penibil şi oribil.
În rest legat de vila de protocol cred că tot pe antene te-ai uitat.
Să nu uit, dă-mi un exemplu despre exagerările B1. Despre mizeria de pe antene nu trebuie să-mi dai exemple.
Aaa, păi zi aşa, dacă pentru tine Robert Turcescu ( pe care lipsa elementelor esenţiale de gramatică te face să postezi aşa ) e chitarist retardat tu cam pe unde te-ai situa în comparaţie cu acesta? Am căutat cu o lupă pe acolo pe unde te ascunzi dar nu am reuşit să te găsesc. Din păcate microscop electronic nu am aşa că mi-a venit în minte purecul şi elefantul.
Dogaru e un mâncător de cacao, propagandist PCR făcut ofiţer la apelul bocancilor pe vremea lui Ceauşescu. El este cu ideea de a se desfinţa totul ce ţine de justiţie la nivel înalt şi anticorupţie.
Bai tovarasu secretar de partid, ia fii atent, tu vrei sa ma convingi ca e undeva presa libera? nu taticu toata lumea are convingeri si interese si nu poate sta in afara celor doua, e ca si cum ar sustine cineva ca in esicherul politic are convingeri politice de centru, care-s alea, ori spre stanga ori spre dreapta, restul comentariilor sunt de prisos, doar luminatul Arthur-Ignore mai poate scoate nazbatii inchipuite doar de capusorul lui.
Și B1 Tv și alte posturi de televiziune, prezintă partizan, diverse „ adevăruri ".
„ Partizanatul" la B1 tv merge până la prezentarea drept „adevăruri ", a celor mai nenorocite minciuni.
Îți vine să spargi /distrugi monitorul, dacă stai pe internet și latră cei de la B1tv.
Și realitatea Tv este tot un post, destul de băsist, dar mai suportabil.
Nu mai pot prinde pe internet România TV.
Antena 3 este un post (sau singurul post) anti-băsist.
Presa din intreaga lume este cum nu se poate mai libera.Libera sa scrie ce li dicteaza persoana ce pompeaza bani in ei.
Mi se pare logic ce fac B1 si A3.B1 e platit de propagandistii PDL si persoanele ce au afaceri cu partidul, pentru a-l apara pe Basescu si PDL si pentru a denigra USL.A3 si jurnalistii ei sunt platiti sa faca acelasi lucru, insa contra lui Basescu si contra partidului prezidential ce s-a pisat cu bolta egolatra pe romani din 2008 incoace.Ambele parti investigheaza in draci ca sa caute hartoage care sa le dovedeasca acuzatiile.
In legatura cu hartia aia semnata de Mircea Dogaru si prezumtiv de Ponta, cu desfiintarea CNSAS sunt de acord.Cate dosare de colaborationism a solutionat, pentru dinozaurii politici? Cateva.Si exclusiv pentru adversarii politici ai PDL si ai lui Basescu, plus cativa popi pedofili escroci.Sunt sute de persoane influente, ce au dosarele bine dosite la CNSAS, pentru a nu fi facute publice.Doua exemple ar fi Basescu si Blaga.Si Mircea Toader e foarte probabil sa fi fost informator.
Valabil si in cazul ANI.ANI e institutia specializata in facut nimic.CCR-ul trebuie sa ramana, la fel ca DNA, dar cu judecatori straini, atat de bine platiti incat eventuala mita si traficul de influenta sa devina nerentabile pentru ei.
Orice vila e de porc. Orice om care consuma pentru o casa, mai mult de 300.000 de dolari, e cretin de prima clasa si un fandosit plin de arfe.
"Orice vila e de porc. Orice om care consuma pentru o casa, mai mult de 300.000 de dolari, e cretin de prima clasa si un fandosit plin de arfe." Bai legionare, pai ce ma era banii lui, el ar fi vrut sa cheltuie cat mai mult ca sa-si hraneasca nebunia, dar ar fi facut la fel cu banii lui, aici e intrebarea?
" Mai taiee din ele da-lee drecuuuu'!
La prima intrebare sunt de acord cu tine ambele tabere media exagereaza in jocul intereselor, dar la a doua nu cred ca in strainatate este presa libera si acolo fiind la fel. Uite un exemplu de la mama capitalismului si democratiei adica din statele unite, cand a candidat Obama. Presa era impartita in doua, una denigra imaginea candidatului de culoare iar celalata ii lua apararea. Cauta tampeniile scoase de televiziunea FOX impotriva lui obama. Sunt absolut cretine de pilda:" Guess what, you won't belive this. B. Obama smokes. (si pe ecran mare aprea scris) Do you want a president who is a smoker?" Deci ca sa vezi ca si la altii este posibil.
P.S. Pentru arthur si cei care sustin ca numai trustul antenelor este aservit. : Voi chiar credeti in ineptia asta? Da nu credeti ca depasiti orice masura a bunului simt? Otv ce facea in 2009 pentru PDL? B1tv, Tvr1, Primatv, Rtv, Tvrinfo, Realitateatv, Academia catavencu, Evenimentul zilei, Cotidianul, Hotnews, Mediafax- toate astea ce dracu fac? Pozitia antenelor(si a jurnalului national) este clara si evidenta, dar cele enumerate sunt impartiale? Mai fratilor daca tot faceti campanie propangandista fiti macar sinceri ce naiba? Cati sustinatori are usl-ul in media si cati are pdl-ul acum si timp de atatia ani? Nu mai mintiti, ok inteleg optiunea politica dar nu trebuie sa mintit spuneti adevarul sau asta este in dezavantajul vostru?
Faci campanie la Tiranosaurus Basescu? Ce vrajeala ai; de unde ai mai scos-o asta cu pinguinii? De fapt poate face crescatorie de pinguini rasa Boc, pentru analfabeta de Eba!
Draga Nume Mult Prea Lung Sa Poata Fi Pronuntat, te-ai luat si de B1? Iar stai bine cu vrajela; toata media e aservita politic, toti au interese. Ai auzit parintii ca discutau de pierderea unor privilegii daca pierde Base si incerci sa faci si tu ceva?
Ba da, exagereaza, am ajuns la concluzia ca de fapt ei conduc, nici base, nici usl, nici altii parca stau sa-ti dea si una daca nu faci cum zic ei...
T-ai dat seama ca exagereaza, asta e un lucru bun, acum te poti amuza pe seama emisiunilor lor.
Vizionare placuta!
Antenele sunt ale lui Felix (Voiculescu), un comunist convins care isi doreste sa vina ai lui la putere, adica PSD, implicit Iliescu si progeniturile lui: Nastase, Ponta, Mitrea, etc.
"un comunist convins" nu e nimeni comunist convins taica toti sunt capitalisti, ai auzit vreunu' ca-si nationalizeaza averea si in numele poporului o da statului, doar tu si catelusul Arthur Ignore sustineti tampeniile astea cu comunisti fiti naibi realisti, comunisti de ieri capitalisti de azi.
Mentalitatea de comunist (ex: modul in care incearca sa influenteze opinia publica, prin faptul ca da bani la oameni sa manance **** la TV) nu are nici cea mai mica legatura cu faptul ca nu isi nationalizeaza averea, pentru ca si pe timpul lui raposatu erau luate cu japca doar la fraieri averile, membrii importanti ai partidului erau foarte "capitalisti" din punct de vedere al banilor.
Si pana la urma Felix a luat o parte din banii lu Ceasca dupa ce a fost impuscat ca asa a ajuns saracu, bogat. (vedea-l-as violat de macaci)