| Seba2013 a întrebat:

Nu credeti ca está mai buna Monarhia Ereditara decat Sistemul Reprezentativ?

Sistemul Reprezentativ ne aduce tot timpul in fata probleme de Electivitate insa prin crearea Institutiei a Sistemului Reprezentativ s-au bagat acolo tot tipul de oameni avari pe putere. De ce sa cream o Institutie care nu are sange de om ci oameni fara responsabilitate si sa respingem Monarhia Ereditara? Exista un Organ mai Suprem decat Monarhul? Si daca l-am instrumentat cine este acela?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum dai tu ma jos monarhia daca nu e buna?
ce faci daca moharnul o ia pe aratura?

| Seba2013 explică (pentru suntserios):

Pai un monarh-stat este mai natural. Pe cand cu o institutie nu poti sa vorbesti.

Pe cand o natiune-stat, grup-stat, sau orase-stat sunt niste Ordini, Dinastii care s-au asezat acolo ca conduca alte natiuni, orase, etc.

Inainte se adunau doar societatile secrete si grupurile ca sa controleze natiunea. Treaba este ca aceste grupuri de interés se fac titulare pe o natiune care nu le apartine.

| suntserios a răspuns (pentru Seba2013):

Poti sa imi raspunzi la intrebare fara sa bati campii?

Pai si tú crezi ca daca schimbi un grup politic inseamna ca ai facut ceva? Grupurile politice sunt ca la Ruleta. Ruleta iti da impresia ca ai alta optiune insa grupurile se schimba intre ele pentru ca stiu ca au acelasi interese.

Partidele au fundatori care au pactat intre ei ca sa isi schimbe tura. Tot ca un fel de Monarhie ereditara.

Institutia Monarhiei este mai usor de controlat decat institutia parlamentului. Ce este mai usor, atunci cand de guverneaza Unul sau cand te guverneaza Multi?

Simplu.
unul poate fi dicator
mai multi nu

Unul poate sa fie Absolutist ci nu democratic cu toata lumea pentru a produce echilibru.

Monarhul nu poate fi Dictator pentru ca il intereseaza onoarea.

"pentru ca il intereseaza onoarea."

hahahahahahaha
Ai maxim 12 ani pun pariu