Fisierul pdf se poate descarca pe un calculator, dupa care se tipareste pe o coala de hartie (pe ambele fete).
Este de preferat sa fie tiparit cu imprimanta laser (nu cu cerneala), dupa care se impatureste in 4 (dupa semne) si pastreaza intr-o punga de nailon incolor, bine-transparenta.
Da dar nu o i-a militia in considerare ca nu are cod uala qr eu aia zic aia e doar asa sa fie
Are cod, măi gramatică, este certificatul verde. Eu il am si pe telefon si fizic, adica format A4.
Pai unde il primeste mamaia de ex dacaea nu are nici laptop nici smartfon?
La nepoti, la vecini, la copii
Deci trebuie sa depinda de altul vezi si tu ca e o mare discriminare ar trebui sa le trimita prin posta arafat si ai lui dupa 10 zile la mine in sat multe femei au problema asta si lea oprit dupa 8 pe strada si le-a zis ca nu e buna hartia aia pe care au primit-o ele dar le-a iertat o singura data
La tine in sat merg mamaile la restaurant?
Spune-mi ca nu te-ai vaccinat fara sa-mi spui ca nu te-ai vaccinat...
Baiatu', vezi ca iti da o foaie prin care se atesta faptul ca tu ai vaccinul facut. Tu crezi ca statul ia masuri doar pentru tinerii cu smartphone in mana?
Te duci pe site si il generezi, te duci la un magazin care stii ca au aparat de printare si le trimiti pdf-ul. E greu? Nu traim in pestera fraiere. Ai ajuns sa intrebi pe TPU ceva elementar. Jalnic.
Poti foarte usor sa printezi certificatul si sa il tii intr-o folie de protectie
Mergi cu certificatul de vaccinare pe care l-ai primit când ți-ai făcut vaccinul
Acuma, tu ai vrea sa-ti bata postasul in poarta, sa-ti aduca țidula pe semnătură? Am inteles, nu ai net, esti de la tara, intr-o zona izolata, dar poti ruga pe cineva sa-ti listeze o amarata de foaie. Chiar si cei de la centrul de vaccinare, unde te-ai intepat, iti pot printa cerificatul, daca-i rogi frumos si le spui ca nu ai smartphone.
DaciaRomania întreabă: