anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu era vorba ca se iese in strada in seara aceasta?

3 răspunsuri:
| MrCronos a răspuns:

Eu m-am interesat dar am inteles ca nu, doar in capitala sau asa ceva, eu locuiesc in Cluj-napoca si stiu sigur ca anul asta nu sunt artifici(: Funda?

| papuciirupti a răspuns:

Era doar o vorba, ai dreptate. am ajuns niste prosti si asa vom muri. toti se caca pe ei ca fac si cand vine momentul nu mai recunoaste nimeni. imi e frica la ce viitor voi avea in tara asta pentru ca sunt la inceput si ce viitor vor avea ai nostri copii. eu sincer as fii curios cati au fost astazi la biserica si au aprins o lumanare in memoria celor care au luptat pentru patrie? cati? aproape nimeni evident si cei care au fost nu au dat check in pentru ca sunt batrani si nu au facebook. cred ca ai nostri buni si strabunici nici nu ar vrea sa ne priveasca sau sa mai 'stie ceva de noi'. trebuie sa recunoastem ca am ajuns niste lasi, niste materialisti si atat...

| AFR81 a răspuns:

Era vorba, insa obiectivul a fost, neasteptat, indeplinit destul de repede. Ponta si-a dat demisia, Guvernul a cazut, iar Iohannis si partidele ce l-au sustinut si-au pus oamenii in functiile cheie ale statului. Pentru ce sa se mai iasa la miting? Acum cateva saptamani, politicienii s-au folosit de acea nenorocire de la Colectiv in scopuri politice. Cam astea au fost asa-zisele "revolutii" ale tinerilor.