anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg o chestie imi scapa ceva poate. poate ma insel cine stie cineva sa ma contrazica daca se poate! L am vazut pe detinutul A.Nastase cind a fost transferat de la sp.de urgenta la sp.de la pent.Rahova..si l am vazut cand era pe respectiva targa..intins dar cu capul ridicat in sus. asta nu inteleg odata ce a fost impuscat in gat.si deci parca avusesera si o operatie..de curind... pozitia lui nu era mai normal sa fie cu tot corpul incluziv capul sa fie intins pe targa si nici decum ridicat?

4 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Dacă ar fi fost împuşcat în gât cu acel pistol, sau chiar cu altul de calibru mai mic, îşi ducea capul nu în acea poziţie ci alături de corp. Glonţul de 9 mm iar fi retezat efectiv capul. Să nu uităm şi faptul că glonţul are prostul obicei să se mai şi rotească agăţând ţesuturi, rupând, retezând ce întâlneşte în cale iar la ieşire gaura iar fi smuls jumătate din gât.
Ai sesizat bine aspectul cu poziţia incomodă, dar gândeşte că şi fotomodelele au uneori parte de poziţii dificile dar atât de fotogenice...

| SmRpT a răspuns:

A facut un mare tam-tam Nastase asta ca cica s-ar fi impuscat, eu unu nu cred asa ceva. daca vroia sa se sinucida, se impusca in cap din prima fara sa se mai gandeasca.a vrut sa mai traga putin de timp, ca sa nu-l bage la "racoare".

| anutza6117 a răspuns:

Eu cred ca e o facatura.nu a fost asa grav, doar trebuia sa stea maxim 3 zile. daca vroia sa se impuste, nu o facea cand venea politia.

| Alynn98 a răspuns:

Asa e. si eu am vazut acelasi lucru. e o facatura