soothe
| soothe a întrebat:

" Nu-mi amintesc sa fi vazut cantarete, dansatori, acrobati si prestidigitatori prin talk-show-uri dandu-si cu parerea. Doctorii aici nu vorbesc la fiecare colt si ce le trece prin minte, ca Sorin Oprescu la Bucuresti. " se spune in articolul de spatamana trecuta din ziarul http://www.acasamedia.com/articol.php?id=123
Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Interesant. La faza cu Oprescu sunt putin in deazcord. Acum este nevoit sa vorbeasca in numele functiei publice pe care o are, cea de primar al capitalei Romaniei. Cand tace un primar, nu se baga, nu prea auzi de el, e durere mare ca-l doare-n cot. Cand il vezi, iar nu e bine; atunci ce mai e bine?
E tara cancanului si-a circului. Asta e clar. Romania - land of chaos.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca in acest moment Sorin Oprescu actioneaza ca primar al Bucurestilor, nu ca medic.
Si in text e vorba de o tara civilizata, care ar decreta stare de necesitate daca i-ar pleca majoritatea medicilor buni si care chiar ii plateste mai bine decat pe femeile de serviciu de la metrou.

| NimeniCuActe a răspuns:

Foarte tare articolul. Mersi de link.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu stiu situatia din Canada, insa intotdeauna am avut impresia ca Sorin Oprescu nu a facut cariera in administratie datorita competentei ci a imprejurarilor. Dar in Romania suntem destui care ne dam cu parerea acolo unde nu ne pricepem - cred ca fiecare partid are in functii importante persoane cu pregatire irelevanta.