| Adi1987 a întrebat:

Nu se poate afla sub nicio forma cine a facut un cont fals de Facebook, cine este in spatele acelui cont fals? Ca multi tot zic ca politia poate afla, eu mi-am luat teapa pe OLX am pierdut 1400 de lei, m-am dus la politie am zis despre contul ala care era pe OLX am zis si numele si nu au mai reusit sa afle, ce sa mai cred? Poate politia sa afle cine este in spatele unui cont fals sau nu? Sau doar daca se da persoana respectiva de gol cumva?

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă vor, pot. Se pare că ai găsit pe unii care nu vor.

| Adi1987 explică (pentru mihai69):

Eu nu cred ca au putut sa il gaseasca ca dupa un an de cand am depus plangerea am primit citatie de la politie si acolo scria ca nu au reusit sa il gaseasca acolo pe OLX avea un nume fals, o adresa falsa

| MistarGoGu a răspuns:

Ai dat din " gura " informativ sa ai depus oficial o plângere? În calitate de păgubit? Așteaptă! Crezi ca pocnesti din degete și gata ai teparul în fata ta cu cătușele pe mâini?
Mulți folsec VPN * ( Virtual Private Network ) pentru a masca IP-ul - identitatea calculatorului sau browser de tip TOR *( ca cei ce întra pe DarkNet )!
Sunt chestii mai grave de rezolvat nu o teapa de 1400 lei!
Smecherii știu sa își ascundă urmele!
Din pricipiu ia ADIO de la bani și țepar!
Pe viitor mai multa vigilenta și evita dubioșii și ofertele " prea BUNE " ca 99 % miros de la 5 km a TEAPA!

| Kufu95 a răspuns:

Da, dar poate să dureze, mai ales dacă nu are afișat numele real și nici adresa afișată.