| Anuts a întrebat:

Nu stiu daca s-a mai pus aceasta intrebare, daca da imi cer scuze ca o pun si eu.
Voi ce ati face daca ati fi pentru o zi >presedinte?:
Cel mai interesant primeste fundahappy
Si restul voturihappy

Răspuns Câştigător
| anyia a răspuns:

Stii, nu putem da un raspuns exact pentru ca e imposibil. Nimeni nu poate sti ce o sa faca intr-o anumita ipostaza, vei sti doar daca te confrunti cu realitatea. In cazul meu, de ce sa spun ca as face X si Y daca e o minciuna? Toti promit dar nimeni nu duce promisiunile la capat. Poate as incerca sa repar ceva, sa ''ieftinesc'' lucruri sau sa ''ofer'' romanilor ceva. Sa fim seriosi, tentatiile sunt mari, dar autocontrolul conteaza. As baga mana, dar pana la cot nu pana la umar. Speranta moare ultima, asa ca e bine totusi sa mai visam uneori.

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Unde anume să fii preşedinte? În România? În Zimbabwe? În Botswana? În SUA? În Uganda? Unde?
Nu de alta dar exemplu în SUA mi-aş dori să fiu preşedinte, dar în celelalte mai degrabă aş vrea să fiu prim-ministru. De ce? Pentru că cel puţin pe hârtie, primul ministru conduce ţara în celelalte republici oferite ca exemplu de mine.
Salut.

| NickiMinaj a răspuns:

As sta numai in televizor, de la razvan si dani pan' la sinteza zilei prelungita pana la 00:00.
ce, nu asta e in fisa postului?

| scarllet a răspuns:

Eventual nimic, pentru ca a doua zi ar fi totul la fel...
dar daca totusi ai avea ocazia sa fi pentru o zi presedinte, fa ce iti trece prin cap ca sa te distrezi( de ex plimbate cu rolele prin palatul parlamentului si fa multe pozelaughing)

| TrustMe a răspuns:

-as face o lege prin care toti tiganii sa fie expulzati sau omorati
-as incerca sa restabilesc relatiile romaniei cu celelalte state din U. E.
-as propune un nou guvern, format din oameni mai competenti
-m-as plimba cu rolele prin palatul parlamentului laughing
-as organiza un concert Lady Gaga (sau alt artist in voga)
Sper totusi sa-mi ajunga timpul sa fac toate astea happy

| Roxiii94 a răspuns:

As ieftini multe lucruri si as mari salariilehee hee.

| SMTHING a răspuns:

Fatooooo love struck love struck love struck

Tema la Cultura civicaaa aaa? smug

Smecherooo love struck

| mirunaana a răspuns:

Nu crd ca daca as fi presedinte m-as distra mai mult decat o fac acum ca si o simpla pers.presedintii au multe interdictii, sunt monitorizati, trebuie sa isi pastreze o imagine demna, etc. dar totusi as dori sa incerc un zbor spre parislaughing la cls 1.cum am vazut in filmebatting eyelashes

| kikiriki a răspuns:

Uita-te la "Dumnezeu pentru o zi", si o sa iti dai singur(a) raspunsul. Orice ai face, nu ai timp sa fii pus in tema legat de repercursiuni, si probabil urmatorul presedinte va avea mult de suferit. E usor sa spui ca maresti pensiile si salariile, dar a doua zi vor incepe revoltele, cand oamenii isi dau seama ca nu sunt bani pentru asa ceva. E usor sa faci promisiuni, cand nu ai de unde. Cred ca e mai interesant sa stai pe langa un presedinte o zi, sa ii observi programul, sa vezi ce face, sa il vezi in ipostaze ciudate gen cand vorbeste la telefon cu familia, cand isi face un sandwich dimineata in bucatarie, etc...