| mickeye a întrebat:

Nu sunt constănțean,n-am treabă cu sudiștii,dar ce părere aveți de Radu Mazăre?
Mie mi se pare un măscărici,uitați-vă ce mutră de borfaș afemeiat are!
Oare de unde are atâția bani, de își permite vacanțe exotice Îîn Brazilia sau Madagascar?
Chiar sunt constănțenii atât de proști de l-au votat?
Dar ce mă mai miră? Și Marian Vanghelie a fost votat iar de către inteligenții de bucureșteni.Totuși,Mazăre e mult mai inteligent și mai arătos.

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Mazăre e fostul ziarist pe care l-a gratulat Iliescu cu : " Băi animalule! ", se vede că ştia el ceva.
Despre cultura domniei sale ce pot spune decât că oscilează între nazism ( ofiţer SS) şi comunism ( che Guevara ) dacă înţelegi ce vreau să spun.
Despre condiţia morală : "
Intrebat cum sta cu femeile, Radu Mazare a povestit cum in fiecare dimineata intre 20 si 50 de femei il asteapta in fata Primariei, iar dintre ele alege doar trei. Cat despre alegerea secretarelor, primarul a dezvaluit ca o conditie ar fi intr-adevar glezna subtire, insa nu este obligatorie. "
După mine este un biet măscărici la fel ca alţi câţiva din acelaşi grup.

3 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Da...este un mascarici, dar cum nu esti constantean nu trage concluzii inainte sa stii toate detaliile.
A facut destule lucruri bune in constanta....de asta a fost votat.
Ca e un mascarici care apare mereu la tv e una...dar ca a facut anumite lucruri in constanta care nu sunt atata de cunoscute...e alta

| afrodita3333 a răspuns:

Pai cica face si a facut destul de multe pentru constanteni, cel putin asa am auzit.Nici mie nu imi place fata lui dar apreciez ca nu este ipocrit si nu incearca sa fie alceva, sa fie fals cum sunt restul politicienilor.

| MrPink a răspuns:

Cine ti-a spus ca este si iteligent? este inteligent in modul ca stie cum sa ii prosteasca pe oameni, isi foloseste inteligenta doar pentru binele lui, pentru a fura si jefui cat mai mult