| AlexDorinel a întrebat:

Nu va pare rău acum că l-ați votat pe Iohannis președinte în 2014? Mai bine votam pe Ponta, macar ăla nu făcea pe pensionarul sa se plimbe peste tot și să-l doară in... de Romania.

42 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AlexDorinel):

In momentul asta 5000 NET e binisor peste medie. Pe tine acum modul in care pui problema denota ca esti praf cu logica inainte de orice altceva, deci... CE TE CALIFICA PE TINE PENTRU A FI IN AIA 20%, intreb eu?

Cu bac si specializare sau facultate, hahahahahaha! Tot un nimic esti, trust me. Am mai povestit pe aici cum facultatea nu face decat sa livreze idioti cu diploma in peste trei sferturi din cazuri, asta ca sa fiu optimist.

Răspuns utilizator avertizat

Amuzant. Si eu o vreau pe Angelina Jolie. big grin

... iar asta scrie unde? Vedea-te-as pe tine patron sa angajezi doar pe baza de diplome. Sa imi povestesti dupa 6 luni ce misto a fost falimentul.

Mdah, deci nu ai habar pe ce lume traiesti.

Bai baietel, tu ce imi prezinti mie "după 6 ani de studii superioare" ca sa ma motiveze sa iti dau un leu in plus peste minimul legal? Iti zic poveste cu sef de promotie la ASE care nu stia sa faca diferenta intre persoana fizica si persoana juridica, iti zic ca mi-au trecut prin mina zeci de CV-uri ale unor absolventi de informatica/automatica care se blocau cand ii intrebam ce stiu sa faca/ce proiecte PROPRII au dus la capat pana la 23-24 de ani, cu exceptia mizeriilor de doi bani facute in facultate, la fel cum pot sa iti spun cu unul de varsta ta care facea randari/modelare 3D, pe linga mersul la liceu - unde nu era chiar pielea *** printre colegi la capitolul invatatura - si cistiga mai mult decat maica-sa si taica-su la un loc, nici aia nefiind platiti chiar prost (tatal mecanic de locomotiva, maica-sa ceva jurist low-level pe la o judecatorie).

Problema simpla - gaseste universitatile romanesti din top 500! https://www.scholarshipsineurope.com/top-500-universities-in-the-world/