| AlexDorinel a întrebat:

Nu vi se pare că România era mai frumoasă acum 10-20 de ani? Cu toate că eram MULT mai săraci pe atunci fata de cum suntem acum.

Oamenii parca erau altfel pe atunci, muzica era alta, distracția era mai mare pe atunci (chiar daca unii o să mă contraziceți).

10 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Https://m.youtube.com/watch?v=GxMY1A1LRg4

Revin cu răspunsul meu la întrebarea ta anterioară. Au trecut 30 de ani degeaba. Vizionează cu atenție tot filmul și ai să înțelegi de ce!

Răspuns utilizator avertizat
| gabicoo a răspuns (pentru AlexDorinel):

Vizionează cu atenție întreg filmul și ai să înțelegi!
Trebuie doar să sacrifici o oră și patruzeci de minute din viața ta!

Răspuns utilizator avertizat
| johnnny123 a răspuns:

Acum 20 de ani tu urma sa te nasti peste 5 ani. De unde stii tu cum erau Romania si oamenii?

| romeo78 a răspuns:

Pentru că acum 10-20 de ani încă nu era politică statală de ură, dezbinare, înfierare, a unei clase politice, a votanților săi, în contrast cu oponenții ridicați pe un munte al Olimpului.
Pentru că în urmă cu 10-20 de ani nu exista "diaspora". Nu se împărțise societatea între "fraierii" rămași în România, care majoritatea votează cu corupții de la "m.e PSD" și "diaspora" care a ajuns la o stare de bine și superioritate, ei fiind atotștiutori, ei au împins de la spate pe cei care sunt acum, care au avut ca singur slogan în ultimii 4 ani mai ales "m.e PSD".
Iar, rezultatele se văd. O divizare totală între dreapta de la putere, diaspora și "fraierii de la m.e PSD".

| Invictusman a răspuns:

Lumea era mai deschisa, mai sociabila și mai cinstita fata de acum, dar nu toată lumea evident.
Lumea nu era ca acum predispusa la afecțiuni psihice grave deoarece socializa, nu ca acum cum socializam în mediul virtual.
Erai mai sănătoși și fericiți fiindcă mâncam hrana sănătoasă nu ca acum mâncare cancerigena.

| Invictusman a răspuns:

Ți-ai făcut alt cont cu același nume? laughing
Vezi ca te trolleaza unul cu acelasi nickname laughing

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

România este frumoasă și în prezent.Doar noi oamenii ne-am schimbat și influențăm și modelăm tot ceea ce este în jurul nostru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum 10 ani era mai frumoasa pentru ca eram un copil si nu aveam nicio grija si niciun stres.