anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu vi se pare destul de bizar faptul ca in sala de cinema nu ti se da voie decat cu produse alimentare cumparate de la barul cinematografului? N-as avea o problema cu asta daca o sticla de Coca Cola la 0, 5l n-ar costa 7, 5 lei pe cand cu un etaj mai jos, in mall, intr-un hypermarket gen Real, Carrefour, costa 2, 5 lei, de 3 ori mai putin ( aceeasi sticla, acelasi ambalaj, identica, for God's sake! ).
Asa e politica lor.
De ce sa mai platesc inca o data biletul la film pentru suc si popcorn? E absurd! Mai bine rabd de sete si de foame SAU ascund produsele sub o geaca daca e un anotimp mai aspru, ori intr-un rucsac daca se intampla sa am cu mine, doar n-o sa ma caute prin el, ca atat le trebuie. Bine ca macar toaleta e gratis. Mizeria pe care o poti face in sala e aceeasi, ca e popcorn din market-ul din incinta mall-ului sau de la bar. Bineinteles ca tine si de putin bun simt, ca doar n-o sa vii in sala cu ciorba de acasa, dar bunul simt are si el o limita de pret/buzunar.

Răspuns Câştigător
| Reek54 a răspuns:

Indesi si tu pe unde poti, am un prieten mai nebun care isi lipea cu scotch sticle de sprite prin interiorul pantalonilor iar una s-a nimerit sa se vada cam prin zona penisului iar cand a intrat paznicul l-a intrebat ce are acolo si a raspuns : Sunt supradotat, ai vreo problema? laughing, la care paznicul nu a mai zis nimic.

19 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Eu am intrat de nenumarate ori cu sucul si cu popcornul in mana, fara ca cineva sa ma intrebe de unde l-am cumparat.
Nu mi se pare normal sa ti se interzica sa intri cu vreun aliment doar pentru ca nu e cumparat de la ei, dupa cum nu mi se pare corect sa comparam situatia cu cea de la restaurant. LA restaurant nu iti interzice nimeni sa intri cu un bilet de film in buzunar...

| Intruder19 a răspuns:

In orce ai intra restaurant, bar, club, cinematograf etc. nicaieri nu iti permite sa intri cu produse alimentare aduse de tine. Daca ar permite asta si pentru a scoate un profit biletele de cinema ar fi exagerat de mari si nu ar mai veni nimeni la cinema.

| anonim_4396 explică (pentru Intruder19):

Si ce conteaza? La cinema vii ca sa vezi un film, nu ca sa servesti 3 mese de pranz in fata unui ecran mare. Ceea ce ma revolta pe mine este uriasa diferenta de pret dintre un produs de la bar si un produs din hypermarket. Tocmai din cauza asta ma simt de parca si cum mi-as lua 2 bilete in loc de unul!
Nu se compara un bar(de oriunde, nu doar dintr-un club) sau restaurant cu cinematograful, intrucat esti nevoit sa platesti si mai mult la film. La restaurant te duci ca sa dai banii doar pe mancare, chiar daca unele lucruri le platesti constient la suprapret.
La club te duci special ca sa dai banii pe tot felul de porcarii. La film e alta treaba care se simte! Te jecmanesc astia!

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 explică (pentru the2k):

Nu te obliga nimeni, dar cati rezista tentatiei de a nu cumpara nimic, mai ales daca isi permit? Si de obicei, din fericire pentru astia de la cinematograf, daca oamenii isi permit un bilet la film, majoritatea lor, isi cam permit si altceva, de rontait, bautura...iar mentalitatea omului de rand care isi permite nu e in concordanta cu "adaos comercial bar cinema vs. pret raft hypermarket", caci daca ar fi asa, atunci si-ar lua cinematografele multa "cuvantul ala din 4 litere care rimeaza cu Uniunea (I)Europeana sau cu Internet Explorer". Insa nu e asa! Clientii isi iau! rolling on the floor Mai ciudat e si cand sunt constienti, asa ca mine. laughing
Eu nu critic strategia astora de a face profit(e ceva firesc), ci faptul ca aspira la un profit nesimtit de mare si inexistenta unui echilibru intre preturile biletelor si preturile produselor alimentare.

Uite ce articol am gasit aici!
http://www.cinemagia.ro/......-al-20282/

Da sad

| AndraNicoleta a răspuns:

Te-a controlat vreodata cineva in geanta/ghiozdan etc?

Eu am intrat de foarte multe ori cu produse din afara cinematografului si n-a stiut nimeni.

| anonim_4396 explică (pentru AndraNicoleta):

Dar e nasol vara mai ales, daca n-ai nimic cu tine, mai ales ca baiat, nu prea ai geanta, o poseta acolo, cand te duci special la film de acasa. De cele mai multe ori se intampla sa am un ghiozdan cu mine, dar nu vara, si niciodata nu m-am dus la cinema special pregatit cu un ghiozdan, mai ales ca nici nu am ce sa bag in el...prea multe. Insa vara e greu sa rezisti fara un suc, o apa, in sala. E prea cald.

| Reek54 a răspuns (pentru anonim_4396):

Indesi si tu pe unde poti, am un prieten mai nebun care isi lipea cu scotch sticle de sprite prin interiorul pantalonilor iar una s-a nimerit sa se vada cam prin zona penisului iar cand a intrat paznicul l-a intrebat ce are acolo si a raspuns : Sunt supradotat, ai vreo problema? laughing, la care paznicul nu a mai zis nimic.

| Lucaci a răspuns:

Sunt de acord cu tine.Si eu am vrut o data sa intru cu mancare KFC in sala si nu m-a lasat, zicand ca nu,, se accepta''. Probabil ca ei vor ca mancarea lor sa fie singura din sala pentru a o curata mai usor, sau chiar sa iasa in profit cu popcornul si sucul, dupa cum ai spus preturile sunt duble, triple etc.

| Mariya5 a răspuns:

Trebuie sa intretina si ei cu ceva salile si sa plateasca personalul.

| anonim_4396 explică (pentru Mariya5):

Am vazut eu ce se mai intretin salile. E drept ca si multi spectatori sunt mai necivilizati si vandalizeaza salile, dar nici curatenie nu prea e. In sala Samsung I-MAX de la AFI Cotroceni, aia de la Cinema City fac curat poate o data pe luna si nici atunci, desi ar trebui zilnic, imediat dupa ce se termina de rulat un film. De fiecare data cand am intrat in sala aia cu greu gaseai un rand pe care sa nu-ti lipesti incaltamintea. Parca ar fi curs rauri de suc candva prin sala aia. Si nu era in orice cinematograf, orice sala de cinema, din Romania...ci una aparte, pentru care unii romani cinefili strabat sute de km ca sa aiba parte de o experienta bogata de cinema.
Mai nou, la Cinema City, banii extra din produsele de la bar nu mai sunt suficienti, incat au marit preturile pentru bilete 3D, cica alte costuri de mentenanta, inexistenta pana acum un an de zile si inca mai tine happy