Abh
| Abh a întrebat:

Numărătoarea paralelă a PDL l-a dat învingător pe Traian Băsescu, cu 18.000 de voturi, fără a fi adăugate voturile din diaspora!

8 răspunsuri:
| remus a răspuns:

Cu geoana in frunte... ciocul mic si joc de glezne

Abh
| Abh explică:

Dacă se va câştiga la câteva mii de voturi diferenţă, putem zice într-adevăr vă votul fiecăruia dintre noi a contat.

| elenahd a răspuns:

Draga Abh, nu vreau sa te supar, dar care e de fapt intrebarea pe care ne-o adresezi? Ceea ce am citit mai sus este de fapt o constatare. Inclusiv tu esti constient ca e o costatare deoarece chiar tu la finalul propozitiei ai pus semnul exclamarii conform gramaticii limbii romane.

| Leea1234 a răspuns:

Chiar sunt curioasa cine va iesi presedinte, acum o ora imi spunea un user TPU ca presedinte a iesit Geoana, apoi la scurt timp am auzit ca Basescu, acum prefer sa astept rezultatele oficiale!

| AldanaBlue a răspuns:

Diaspora e Pro-Base. Nu ma bucur inca, astept pana maine sa fiu sigura.

| AldanaBlue a răspuns:

Asa e @Abh, fiecare vot conteaza. Si pentru Basescu, dar si pentru Geoana. Am votat la 9 fara 5 minute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, iar eu chiar cred in acea numaratoare, iar asta nu pentru ca este facuta de catre PDL, ci pentru ca spre deosebire de altii chiar cunosc acel mecanism.Cum functioneaza? Simplu:
-fiecare membru al partidului in sectia de votare, dupa numaratoarea votului trebuie sa semneze procesul verbal cu rezultatul numaratorii, iar el, bineinteles ca-si noteaza acel rezultat si-l transmite catre sediul local, iar cele locale catre sediul judetean, unde se centralizeaza toate rezultatele din teritoriu.Nu este foarte greu sa le centralizezi, asa ca acea numaratoare este cea mai revelatoare pentru alegeri.Intrebarea mea este alta, de ce PSD nu dau si ei rezultatele numaratorii paralele? Caci imi este greu sa cred ca un partid atat de mare si cu o logistica impecabila nu face acea numaratoare.Toate partidele o fac, asa ca deocamdata, da, ai dreptate, Basescu se afla in frunte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar Basescu...istoria se repeta! iar si iar si.