Nu ai voie sa circuli cu numere de hartie, plastic, carton, lemn sau altele, decat cele emise de Politie.
La vama, oricum te vor oprii si intoarce din drum, asta daca nu cumva te va oprii Politia inainte sa ajungi pana acolo.
Markerul iese cu ALCOOL TEHNIC!
In cazul tau, este mai sanatos sa mergi dimineata la prima ora la un centru unde gasesti alcool tehnic, sa cureti numerele si apoi sa pleci la drum, daca nu vrei sa pierzi oricum drumul asta, ca nu vei putea trece vama in situatia existenta.
De pierdut, vei pierde doar 2-3 ore. In loc sa pleci la 5 dimineata, poti pleca la 9, dar fara sa ai probleme cu Politia sau vama.
PS Vezi ca ai prieteni care te "iubesc" mult, daca ti-au pregatit farsa asta, taman sa-ti opreasca plecarea peste hotare. Sunt clar din cercul tau de prieteni, pentru ca stiau de plecarea ta si au vrut intentionat sa te opreasca.
Am rezolvat cu un solvent de urme de ciment, mersi oricum, s-a șters puțin din "W" de la număr, apropo, am aflat cine a făcut fapta, a fost fosta mea prietena, cu un amic și fratele ei, nici nu mai am de gând sa vorbesc cu ei, o mâna de fraieri fără minte... Dar asta e, câinii latră ursul merge
Inceasca toti detergentii si solutiile de curatat care le ai prin casa. Cu un burete de vase. Trebuie sa mearga vreunul.
Cauta repede niste izopropanol sau poti incerca cu diluant pentru vopseluri. Astea 2 sigur ar trbuii sa dizolve cerneala.
Vai îți mulțumesc, am dat acum cu un diliant de ciment, ce ar fi trebuit sa curte urmele de ciment rămase după șantier, se pare ca a mers, s-a șters puțin din litera "W" de la număr dar asta e, îți multumesccc
Acum 6 minute... ai oțet în casă? Sau spirt? Poate reuseşti să cureți numerele de înmatriculare dacă vreci partea măzgălită cu un burete pentru vase înmuiat în oțet. Şi să freci cu partea aia mai aspră a buretelui.
Am dat cu spirt, nu merge, oțet nu am, o alta sugestie?
anonim_4396 întreabă: