La poliție, însă trebuie să ai dovezi clare. Eu zic să nu te bagi în asta!
Fundițăă? :**
Da poti sa te duci la politie dar totusi nu cred ca ar trebui sa te bagi in treaba rudei tale sau daca vrei sa fi asa paracios du-te ))). Glumesc, fa ce e mai corect, fa ce crezi. Bafta
La politie.Dar aia nu sunt profesorii de la scoala care sa creada pe oricine fara dovezi.
Cine defăimează pe prietenul absent, cine nu-l apără atunci când îl învinuieşte cineva, cine umblă după hohotele de râs ale oamenilor şi după reputaţia de om de spirit, cine e capabil să născocească ce nu există, cine nu poate să tacă ceea ce i s-a încredinţat: acela-i un NIMENI, de acela să te fereşti.
citat de Horaţiu
Daca ai dovezi, poti sa te duci la politie, dar cum politia din Romania nu are nici`o treaba, stai linistit si nu te mai complica.
Exact, nu mai bine lasa un criminal pe sosele? cand o sa intri unu din asta cu carnet luat pe spaga in tine la fel ai sa gandesti?
Cred ca la politie. Mie mi se pare ca face foarte bine omul, de ce sa trecem cu vederea peste astfel de chestii? Doar ca sa nu fim "paraciosi"? E mai important sa fii just sau sa nu fii paracios? Sa-si ia carnetul pe bune si gata, nu va mai avea probleme. Vina nu e a celui care spune, e a lui ca a actionat gresit. Foarte bine!
Cred ca te mananca in... dos.Esti invidios? Bine ca s-a descurcat.Va ajunge si el in primul pom ca altii care l-au luat asa.Pacat ar fi ca mor si nevinovati.
o0DarKneSs0o întreabă: