| miaunik a întrebat:

O cunostinta de-a mea a suferit un accident de munca in urma caruia a decedat.Ancheta la locul de munca a inceput dupa 4 zile de la accident, iar colegii victimei au declarat initial ca a fost vina angajatorului, iar dupa cateva zile, au schimbat declaratiile, spunand ca victima a vrut sa se sinucida.Stie cineva daca familia victimei ar castiga procesul inaintat fabricii respective? Multumesc

11 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Citeste de aici opinia asupra unui caz similar http://www.avocatnet.ro/......munca.html

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Condoleante!
E nedrept, sunt de acord, dar nici pe aia nu poti sa ii judeci, daca sunt amenintati cu concedierea, le e frica.

| ZEU93 a răspuns:

Condoleante,orice proces se poate castiga,se poate pune la indoiala declaratiile acelor oameni din cauza faptului ca au schimbat-o si atunci nu ar fi luate in considerare,si in plus ei nu stiu ce avea persoana in gand, daca vroia sau nu sa se sinucida, deci se poate castiga procesul. Apelati la un avocat profesionist si multa bafta

| inlove_1387 a răspuns:

Simplu: Tot depinde de banii pe care ii "impingi".
Nu dreptatea castiga, banul are putere.

| DoarOana a răspuns:

Buna miaunik,
Sunt sanse mai mici ca familia sa castige procesul pentru ca se pune mult accent pe declaratia martorilor, iar dupa cum se vede, de frica sa nu fie dati afara de la locul de munca acestia se vor abtine sa spuna adevarul.
Dar sa speram ca va fi bine.
Pa, pa

| mFlorian a răspuns:

Acum depinde si circumstantele in care persoana respectiva a decedat :-s

| eL3cTr0 a răspuns:

Daca ancheta va constata ca accidentul de munca a fost din vina angajatorului eu unu cred ca are o sansa de a castiga procesu happy

| Fashion a răspuns:

Dar ce s-a intamplat? cati ani avea victima? :O
P.S. imi pare rau! sincere condoliante

| George1176 a răspuns:

In primul rand :condolente
2:daca a declarat odata ca a fost de vina suspectul principal si brusc a intors declaratia inseamna ca a fost mituit/agresat. cred ca sunt sanse egale

| misteralexutzu a răspuns:

Schimbarea de opinie a muncitorilor e suspecta, o ancheta destul de buna cu ajutorul mai multor banci( bancile prin care seful ar fi putut sa le dea bani colegilor) si un avocatbun care sa ii demasce pe colegii victimei ar putea castiga procesul!

| miaunik explică:

Multumesc pentru raspunsuri si pentru condoleante.Victima avea 33 de ani si a cazut de la o inaltime de 6-8 metri, pentru ca o "gaura" nu era acoperita corespunzator.