| Pavel_Florin_1994 a întrebat:

O fata m-a pacalit ca ar 18 ani, dar ea avea 16 ani si acum ma santajeaza ca ma da in judecata, ce pot pati?

29 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fapta de a avea relatii consimtite cu un minor peste 15 ani nu constituie infractiune, asa ca nu vad cu ce te santajeaza. Doar daca a fost viol atunci poti fi condamnat penal.

| Legion7X a răspuns (pentru Ioandelasal):

Ai impresia că recunoaște vreuna că a consimțit până nu se aduc probe?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Legion7X):

Pai nu consimtamantul trebuie probat, ci lipsa lui

| Ioandelasal a răspuns (pentru Legion7X):

Se pare ca nu cunosti legislatia penala. Minora si organul penal trebuie sa dovedeasca violul, nu faptuitorul ca nu l-a comis.

| Legion7X a răspuns (pentru Ioandelasal):

Păi normal că minora și organul că doar nu o stătea respectivul să se filmeze pe el însuși făcând... cu Mariana ca apoi îl bage la pușcărie. Pe ea trebuie să o vadă un medic șmd. Unde dai și unde crapă. Voiai să specific exact ca la o babă Câți ani ai?

| Legion7X a răspuns (pentru anonim_4396):

Poliția duce fata la medic. Și se stabilește dacă a fost cu voia ei sau nu.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Legion7X):

Unde dai si unde crapa!
Pe langa ca nu mi-ai citit atent raspunsurile te dai si mare cunoscator.
Spre stiinta ta am ceva peste 72 ani si cca 40 de ani de profesie juridica.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ma uit si eu, asa, la cum scrii si formulezi intrebarea si cred ca-ti meriti soarta.
Daca e sa faci oarece puscarie, macar in perioada aia nu te reproduci si nu votezi.

| darrio2007 a răspuns:

Te trimit ăstia la scoala, sa repeti la limba română. Daca nu poate dovedi, că ai facut-o fara consimtamantul ei(viol), nu are ce-ti face.

| Simpatic a răspuns:

Auzi ce zice tipul asta indian, a patit-o si el :
https://www.youtube.com/watch?v=T8cw2K8njjk

| Violleta2022 a răspuns:

Nu face nici un sens ce ai spus!
Ce treaba are varsta unei fete cu pacalitul si santajutul?
Trec pe strada mii de fete pe langa tine, care au si 5 si 10 ani si nu te santeajeaza nimieni pentru atata lucru.
I-ai facut ceva, ti-a facut ceva?

| TheGentleman a răspuns (pentru Violleta2022):

Poate au făcut sex

| Legion7X a răspuns (pentru Violleta2022):

De unde știi că nu au făcut sex cu acordul ei, și apoi spune că a abuzat sexual de o minoră.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Legion7X):

Tocmai asta am spus, ca NU spune nicaieri ca ar fi facut sex sau ca i-ar fi facut ceva, doar ca este santajat de fata aia.
Dar tu de unde stii ca au facut sex? Poate i-a furat ceva fetei aleia.
Esti avocatul lui? Sau ai ghicit in cafea?
De ce nu va vedeti voi de treaba si de lungul nasului, inainte sa va bagati in vorba cu adultii, fara sa stiti ce spuneti?

Da, să știi că de aceea îl șantajeajă, că probabil el i-a furat ceva. Trebuia să aștepte și el ca ea să facă 18 ani și apoi să îi fure...Mă întreb de unde îți vin ideile astea?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Legion7X):

Nu deduc nimic, iau in calcul doar elementele care au fost declaarte, iar baiatul nu a spus cu ce este santajat, asadar logica ta are mari lacune... nu eu.

Pai cum să spună, vrei să spună ce a făcut net?

Doamne ce logică ai!

| doctorandus a răspuns:

Părerea mea e să-i spui că dacă te mai deranjează anunți tu Poliția pe chestie de șantaj.

| gabicoo a răspuns:

Faci Bulău!
laughing

| romeo78 a răspuns:

Dacă ai păstrat toate conversațiile scrise în care a spus că este majoră, mergeți la un avocat, cereți ajutorul pentru a crea un dosar cu aceste probe scrise, invitați, ținând cont că este minoră, protecția copilului, părinții fetei și fata. Iar, în cadrul cabinetului expuneți situația în care vă aflați și cereți părinților fetei să ia o decizie în legătură cu fata lor!
Nicăieri în codul penal, dacă există dovezi că ți s-a ascuns vârsta reală nu vei fi judecat pentru raporturi sexuale cu o minoră.
Doi, orice abuz sexual se reclamă după înfăptuirea lui, nu după mult timp!
Trei, părinții acestei minore, trebuie să îi contactați cu ajutorul unui avocat și să afle ce poamă au în casă.
Patru, v-ați gândit că este posibil să nu fiți singura persoană care ați căzut în plasa acestei minore? Vă gândiți că este posibil să șantajeze chiar persoane cu familie și care îi trimite bani ca să tacă?
Ea știe exact ce face, poate chiar este pusă de cineva ca să facă așa ceva!
Chiar aici sunt minore care recunosc că au rapoarte sexuale! Deci, e o situație anormală, cu multe semne de întrebare!

| FreddieM a răspuns:

Pastreaza conversatiile cu ea, sau pe viitor inregistreaza convorbirile cu dansa. Ar fi o proba evidenta in apararea ta. Spune-i ca o ai probe ca nu esti vinovat si ca putea sa o si reclami pentru infractiunea de tentativa de santaj. II piere cheful de glume.
O zi buna

| aumih16 a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci! nu iti fa probleme se va rezolva! daca este!

| Alexuţ02 a răspuns:

Nu-ți face probleme dacă are 16 ani, atâta timp cât ambii v-ați dat consimțământul nu ai ce să pățești, doar dacă ai forțat-o să facă asta... Iar dacă spune asta se vor face cercetări și se va stabili dacă e așa sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te poate da in judecata numai asa, Numai daca ai violat-o/abuzat-o, imbatat, drogat etc. Insa pentru asta sunt nevoie de dovezi, si se face imediat dupa actul presupus. Nu ca : ai facut ceva cu mult timp in urma.
Iar relatia cu consimtamant, si daca e minora daca are peste 14 sau 15 ani nu reprezinta nici o infractiune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic

| aimullah123 a răspuns:

Pai santajul nu e tot fapta penala? Nu poti face inchisoare si pentru asta?

| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Dacă are peste 15 ani și inclusiv și își dă consimțământul, poți avea și 50 de ani nu ți se întâmplă nimic.

| Alfred0703 a răspuns:

Trebuia sa ii ceri buletinu sa te uiti. Dosar penal, bafta.

| Elynad a răspuns:

Presupun ca te-a pacalit oral, nu in scris. La scris nici tu nu le prea ai... Daca patesti tu ceva depinde de ce-a patit ea. deci, ea ce-a patit?