| Anonimuserr a întrebat:

O intrebare, cat ar fi trebuit sa dam la canadieni daca s-ar fi facut exploatarea de la Rosia Montana. Cat am fi dat la Gold Corporation?

Si inca ceva, credeti ca ar fi bine daca s-ar incepe exploatarea la Rosia Montana? Argumente.

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Nu mai puneti botul la manipularea lor ieftina, in presa s-a publicat si adevarul despre multe chestii, insa nu s-a insistat deloc pe el.
1. Aurul si argintul sint praful de pe toba la RM. In zona sint multe alte metale rare cu o valoare totala cu mult peste ce a aurului.
2. Ponta e o tirfa ordinara cind spune ca nu exista o alta metoda decit cianurarea. Chimisti romani au brevetat SI TESTAT o metoda 100% ecologica, cu randament de peste 90% de extractie pe care am putea-o aplica bine mersi fara ajutorul altora.
3. E o mare buba ca se face atita tam-tam DOAR de RM. Ia ginditi-va oleaca CINE ne exploateaza petrolul si gazele.
P.S. Daca Ceausescu ar fi fost executat pentru subminarea economiei nationale pe bune, la cite s-au facut in perioada lui, atunci 90% dintre cei care s-au perindat dupa el ar trebui sa aiba aceeasi soarta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, n-ar fi deloc bine dacă s-ar începe acum exploatarea în acea zonă. Nu cât timp totul se face sub conducerea străinilor.

| AlcolicSmile123 a răspuns:

Am auzit la stiri, ca ar trebui sa platim 3 dolari pe cap de locuitor. Doar daca cei de la Rosia Montana renunta la contract. Rosia montana detine 314 tone de aur dintre care trebuie sa dam 245. Daca l-am exploata, am fi principalul producatori de aur de pe continent. http://www.rmgc.ro/news-feed/cat-aur-este-la-rosia-montana.html

Sa vedem: Tone-grame: 245000000
Reprezentand 7627063924.18 de euro. Conform unui curs valutar. Eu zic ca ar fi bine daca am exploata aurul, dar parlamentarii sa nu ii cheltuiasca AIUREA.

| andreei025 a răspuns (pentru AlcolicSmile123):

Sa platesc eu 3 dolari? de ce sa platesc eu greseala altuia? sa plateassca cine a avut de castigat de pe urma acestui contract.eu cred ca este doar o chestie care sa mascheze impartirea eventualelor daune primite de canadieni cu dragii nostri reprezententi

| AlcolicSmile123 a răspuns (pentru andreei025):

Nu intelegi. Daca ei vor hotari ( datorita protestelor ) sa rupa contractul.

| Yqnwtz a răspuns:

Ar fi bine daca eploatarea ar face statu roman de ce sa dam bani la canadieni asa bogata e tara asta cate resure o sa mai vindem la alti!