Bine...eu, am avut cateva experiente neplacute cu cainii "dulci" si "dragalasi" ai strazii. (am mai povestit o intamplare intr-un raspuns si a sarit unu, cu gura pe mine, ca cica mint)
Oricum, din vina noasta, s-a ajuns aici.
Daca oamenii nu ar mai abandona cainii pe strada, daca i-ar ingriji, steriliza, macar "controla" nu am mai avea, acum, problema asta.
Iubitorii de caini, care spun ca Azorica de la coltul blocului nu ar rani un om, fara sa fie provocat, nu il prea cunosc pe Azorica.
http://www.realitatea.net/......69801.html
Iubesti cainii, perfect, i-ai acasa si ai grija de ei.
E vina noastra (a tuturor), ca s-a ajuns aici, dar trebuie sa curatam mizeria pe care am facut-o.
Asta, ar trebui sa fie o lectie, pentru noi, pentru noi toti.
Si atunci ramane solutia finala ...parca mai zicea cineva prin 33 asa ceva....asta vrem?
Adica, sa fiu bine inteles:ma intereseaza incidental problema. aproape ca nu desi si eu am fost muscat desi ma am in relatii bune si cu oamenii si cu cainiio si pisicile si cu negrii si cu evreii sau alte specii.
Dar daca o tara nu are institutii ferme, atunci apar suprastructuri care, crede-ma ca rezolva in 5 minute problema. Dar atunci mor si nevinovati. Istoria, nu a lu' Cacarau, care nu stie, e plina de pilde.Eu ma uit ca la un spectacol de prost gust. Dar nu mi-as dori sa va uitati pe propria piele la ce urmeaza, daca nu se iau masuri ferme, atunci cand apar aceia care isi pot justifica rasboiul.
Din viata mea am inteles si respect regulile muzicii:Ritm, Armonie, Contrapunct, Orchestratie.
Ritm inseamna pentru mine, sa respecti regulile LA TIMP.
Armonie inseamna sa respecti dictonul latin ' primo non nocere' adica sa nu vatami...ca esti doctor sau cetatean.Sau orice.
Contrapunct inseamna sa avem opinii diferite dar in care ne intelegem.
Orchestratie inseamna sa colaboram toti in a gasi solutii.
Simplu.
Bach stia asta in muzica, noi trebuie sa aplicam in viata. Altfel nu avem niciunul vreo sansa.
Cred ca te-ai calificat singur cand ai emis intrebarile de la sfarsit si apoi prin felul cum ai "muscat" pe cei care incercau si o altfel de parere decat a ta!
Marea majoritate ce nu sunt de acord cu eutanasierea sunt, pur si simplu, niste cretini inconstienti.De ce? Pentru ca si ei manaca pui, porc, vita, miel, au haine de blana si pantofi de piele, dar cand e vorba de javrele astea jegoase si bolnave de pe strazi numai trebuie sa le omoram, ca sunt niste suflete.Asta este doar un argument...
Ezit sa salvez oamenii ca tine, care au coji de seminte in cap si inteligenta cu 1 punct peste a unui maidanez. Eu mi-am expus opini si am raspuns in mod civilizat, pastreaza un vocabular adecvat unui om, si incearca sa te expimi cat de cat corect, dar nu uita nici de gramatica.
Desigur discutia e incidentala la noianul de alte nenorociri mult mai mari. Se vor rezolva. Eu nu judec cu ura, nu fac parte din religia mea. Timpul va rezolva totul, cu rabdare. Oamenii, din pacate sunt specia mea. Asa ca rai sau buni, hoti sau cinstiti, sunt ai mei.Vor primi desigur cei hoti pedeapsa la timpul ei.
Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva ei, a soţului ori a unei rude apropiate, dacă este de natură să o alarmeze, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.
Daca merg cu pusca in buzunar, de frica unora ca tine, a cainilor sau altor jivine, pedeapsa e cu moartea! S-a vazut de fapt. In fond ce alegem? Inchisoarea sau moartea?
Scuze ca am intarziat cu raspunsul! Am avut nitica treaba.