Nu exista "in general". O duc mai bine decat un african sau un asiatic cu pregatirea si expertiza mea, dar mai prost decat un muncitor cu minimum de calificare din Europa civilizata. O duc mai bine decat au dus-o bunicii mei cand aveau varsta mea, dar mult mai prost decat parintii mei. Si cel mai trist este ca o duc mai prost decat in urma cu 5 ani sau cu 10 ani, desi muncesc mai mult si eu si munceste mai mult si sotia mea.
Normal că o duc bine! Momentan mi s-au îndeplinit aproape toate dorinţele.
Tu?
Pa, pa!
poseta o duc mereu bine, cumparaturile in functie de greutate si volum le duc mai bine sau mai rau. Deci in general as spune ca ma descurc si eu cum pot.
Eu o duc din ce in ce mai rau.nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu acum.
Din punct de vedere al sanatatii o duc bine.dar financiaru ne cam distruge.bafta si tie
O duc ca jumătate din România, nu mă cheamă Gigi Becali, nu sunt patron la un club pe care mai mult îl stric şi nici nu am faimă datorită "credinţei" mele.
Sayonara!
Cat timp esti in viata, mananci in fiecare zi, ai un acoperis deasupra capului, mai mergi si in excursii cu prietenii, eu zic ca o duci destul de bine. Gandeste-te la cei care nici macar nu au o casa, mai ales mancare. Ei o duc rau. Prin urmare, eu o duc foarte bine.
anonim_4396 întreabă: