Am o parere buna despre el decat de ceilalti candidati la presedentie! ne va fi mult mai rau cu alt presedinte decat cu el. vreau sa ramana tot el presedinte
Acuma... tu ai pus intrebarea asta ca sa ne luam noi bobarnace de la Raluca?
Stii foarte bine ca nu e voie sa injuri pe TPU!
In cel mai bun caz, o sa primesti raspunsuri de genul:
Sa-mi **** in **** de ****
Este o intrebare pentru o adevarata problema pentru noi, iar raspunsul ar putea fi si de genul :
- O parare la fel de proasta ca si cele(parerile) despre toti cei care sunt intr-un fel sau altul, la nivelul conducerii statului nostru.
Parere care genereaza intrebarea : In cazul asta pe cine votam?
Raspunsul personal : Nu votez...
Chiar daca nu este asa de inteligent, mi se pare ca este printre singurii politicieni care nu a furat! Pe vrea comunistilor, presedintele (dictatorul) inseamna totul. Era cel mai bogat, nimeni nu era mai presus de el. Acum lucrurile s-au schimbat in Romania..parerea mea, in rau.
Mie nu`mi place de el.
Pentru varsta lui pare un om asa ingamfat si prostovan, mai rade si ca tampitu fara motiv. E un rahitic la fel ca fiicasa.
Sper ca nu mai iese presedinte si la urmatoarele alegeri...ca e in stare sa ne ia si bursele. M-a dezamagit de multe ori...atat ca fapte cat si ca atitudine, desi ar fi trebuit sa aiba un comportament impecabil la functia pe care o detine. Rusine!
Sper ca nu mai iese presedinte si la urmatoarele alegeri...ca e in stare sa ne ia si bursele. M-a dezamagit de multe ori...atat ca fapte cat si ca atitudine, desi ar fi trebuit sa aiba un comportament impecabil la functia pe care o detine. Rusine!