| Ionut003 a întrebat:

O sa fie acuzat Putin de crime de razboi?

14 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intr-un razboi, cel viteaz este cine-l castiga, iar cei infranti sunt cei rai (vezi Isoria Omenirii).

| mgtow a răspuns:

Cu exceptia sa fie capturat de americani si judecat, altfel va fi acuzat in presa

| laSoledad a răspuns (pentru mgtow):

Exact. Va fi acuzat doar pe foaie si nu va pati nimic. Si chiar daca va pati ceva, el e batran, va muri. Dar nu va aduce inapoi nimeni toti mortii nevinovati de la razboi.

| Drimmero a răspuns (pentru laSoledad):

Nu, dar societatea rusa, poporul lor va plati scump pentru tot ce a facut si o sa mai faca.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De către cine? Pe americani care au atacat atât de mult timp Afganistanul îi acuză cineva?

| Ionut003 explică (pentru sadrian46):

Americanii au luptat impotriva terorismului

| sadrian46 a răspuns (pentru Ionut003):

Serios? Nu era suficient să îl ucidă pe Binladen?

| lpavel a răspuns:

Mai mult ca sigur! Deja multi au murit din cauza lui printre care si civili! Sigur 100% ca nu va fi iertat! Pana si din tara lui a arestat foarte multi care protestau impotriva razboiului! Tara lui o sa-l condamne...

| aXy99 a răspuns:

Ce troll penibil. Nu esti in stare sa formulezi niste argumente pertinente, vii cu whataboutisme laughing

| aXy99 a răspuns:

Razboiul in sine este o crima. Putin ar trebui acuzat de multe. Mai ales de crime asupra propriului popor.
Cat despre crimele de razboi, nu cred ca au fost asa de multe in razboiul din Ucraina (pana acum cel putin). Daca voiau, faceau varza multe orase pline de civili cu bombardamente, dar nu au facut-o. Am vazut niste rachete care au lovit blocuri de locuinte, dar nu stiu daca au fost lansate intentionat acolo.
Nu isi permite Putin sa le ordone soldatilor rusi sa traga in civili, mai ales cand in urma cu cateva zile se batea in piept ca poporul ucrainian este fratele poporului rus.

| oglindasultanului a răspuns:

Probabil ca toata vina va pica pe putin, dar eu l-as acuza pe zelenski, comportamentul lui zelenski este mai vinovat decat putin.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

NATO s-a bagat in razboiul din Iugoslavia dupa ce sarbii au executat 8000 de civili.

| 1997onur a răspuns:

Ala nenorcitul ala nu va face nici o zi de puscarie are multi oamenii in spatele lui si chiar de o sal acuze cu dovezi reale el tot in pozitia lui de nenorcit va ramane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi prea frumos.