Cand fatul e mai maricel la ecograf, acesta il identifica ca fiind corespunzator pentru o anumita saptamana (luna) dar tu real mergi pe calendar.
Pai 18 saptamani de sarcina echivaleaza cu 3. 15 ani
sursa: http://www.onlineconversion.com/dogyears.htm
Pai o luna are 30 31 de zile. banuiesc ca asa a punctat daca calculez eu bine. imi fine habar nu am deci am raspuns si eu ca sa ma aflu in treaba
In martie doctorul ti-a spus ca deja esti in 3 luni de sarcina, iar acum daca spui ca ai 18 saptamani, deja ai 4 luni si doua saptamani.Bafta!
Avand in vedere faptul ca o luna are in medie 4 saptamani... calculeaza cu niste betigase acum ai 4 luni si jumatate felicitari, sa fie sanatos... :*
Daca in martie ti-a zis ca ai 3 luni, acum in mai ai 4 luni si 17 zile (azi ), insa nu inteleg cum poti sa ai 15 saptamana in martie si 18 saptamana in mai? Mie imi ies 21 de saptamana
Sau daca ai zis ca ai 18 saptamana sigur, inseamna ca esti insarcinata in 3 luni si 2 saptamana. Sunt in ceata total. Datele astea cu 15 si 18 saptamana ti le-a oferit acelasi medic? Ca e posibil sa fi gresit.
Pe calendar imi iese vreo 20 de saptamani de aia ma mir si eu...de ce varsta fetala e de 18 saptamani
anonim_4396 întreabă: