| lilyad a întrebat:

O sentinta judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila urmare a unei cereri de stabilire a paternitatii, hotarire data dupa 8 ani si jumatate in urma a trei expertize efectuate la Institutul Mina Minovici ultimile doua HLA si ADN efectate la interval de trei ani, exclude de la paternitate barbatul (fost jurnalist, actual lichidator judiciar)de la paternitate. Mentionez ca pe parcursul celor 8 ani si jumatate acest barbat a dus o campanie mizerabila in presa locala si nationala la adresa mea si a familiei mele, publicand rezultatele expertizei si numele baietelului meu, utilizind relatiile pe care le detine in presa nationala plus alte mijloace specifice celor care cred ca detin puterea absoluta in Romania. Dupa 6 luni de cind aceasta sentinta ramine definitiva si irevocabila acelasi barbat care timp de 9 ani a dus o lupta acerba pentru a dovedi ca minorul nu este copilul lui, profita de un articol din legea 119/1996 si se declara tatal aceluiasi copil printr-o declaratie pe proprie raspundere in fata unui notar public. Acum tot ce doreste este sa obtina custodia copilului fara sa-i pese de sentinta judecatoreasca, fara sa-i pese de nimic.Intr-o declaratie data unui ziar local acesta spune ca rezultatele expertizelor efectuate la Institutul de medicina legala Mina Minovici au fost eronate(timp de 8 ani am gindit ca acestea au fost intentionat eronate) si ca el este tatal acestui copil si ca va obtine o hotarire definitiva si irevocabila prin care imi va lua copilul. Mentionez ca detin toate documentele cu care sa dovedesc toate cele scrise aici, ca am facut plingeri penale, ca m-am adresat tuturor institutiilor abilitate in a ma ajuta sa scap de acest calvar si ca de moment nimeni nu m-a ajutat cu nimic.
Unde si cui sa ma adresez pentru rezolvarea acestei probleme?
Cine ar putea sa ma ajute?

4 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Doamnă @lilyad, în mod firesc, individul nu ar trebui să aibă câștig de cauză. Să înțeleg că este vorba despre un copil născut în afara căsătoriei? Dar oricum ar fi, atât expertizele efectuate la Mina Minovici cât și comportamentul său din ultimii nouă ani vor spune totul. Înarmați-vă cu răbdare și înțelepciune, sfătuiți-vă cu un avocat incoruptibil și nu renunțați la cauza dumneavoastră. Individul nu dorește decât să vă intimideze.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ti-am raspuns la intrebarea anterioara. Este bun si sfatul lui IMPERIA, trebuie sa ai rabdare. Numai bine!

| lilyad explică:

Problema este ca am cam inceput sa-mi pierd rabdarea si ca nici macar nu stiu daca mai pot face fata cheltuielilor ocazionate de acesta. De fapt este ceia ce asteapta, sa ma vada fara bani si fara ajutor. Ma gindesc sa fac publica aceasta poveste, eventual pe un post national de televiziune in acest fel poate ca cineva se va autosesiza. Cum as putea dovedi ca IMMl mina minovici a fost implicata in aceasta poveste murdara? Ma pot folosi de declaratia data de barbat in presa?

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Doamna @lilyad, mă gândeam că puteți apela la Instituția Avocatului Poporului care are birouri pe tot teritoriul țării http://www.avp.ro/
Trebuie să vă apărația cauza, motivația este puternică, copilul dumneavoastră.