Depinde de situatia de fapt si de incadrarea juridica a faptei.
Poate fi si pedeapsa cu inchisoarea, cu executare, cu suspendarea conditionata a executarii ori cu amanarea executarii pedepsei. In functie de infractiunea pentru care a fost condamnat se poate anula si permisul de conducere.
Sa fiu mai explicit...nu am fost nici baut, victima nu a avut nici macar 5 minute de spitalizare, declaratiile sunt toate in favoarea mea, singura vina care o am e ca am parasit locul accidentului, si asta din cauza ca m-am luat dupa mama victime, iar procurorul in cauza mi-a zis astazi cand am fost sa intreb ca ma trimite in instanta!
Si ce infractiune a retinut procurorul, doar parasirea locului accidentului?
Parasirea locului accidentului si vatamare corporala
Daca instanta retine cele 2 infractiuni, in concurs, ai putea chiar sa faci inchisoare, totul depinde de instanta de judecata, este greu sa spun o solutie exacta.
Totusi inclin spre o pedeapsa cu amanarea sau suspendarea executarii inchisorii.
Da dar copilul nu are absolut nici o zi de spitalizare nici macar o ora nici macar un minut...
Daca nu are nimic nu se va retine vatamarea corporala, doar parasirea locului accidentului.
Depinde de situatie. Spitalizarea victimei, deces. Poate fi si puscarie.Cu suspendare sau executare. Daca a fost si alcool este si mai grav.
Sa fiu mai explicit...nu am fost nici baut, victima nu a avut nici macar 5 minute de spitalizare, declaratiile sunt toate in favoarea mea, singura vina care o am e ca am parasit locul accidentului, si asta din cauza ca m-am luat dupa mama victime, iar procurorul in cauza mi-a zis astazi cand am fost sa intreb ca ma trimite in instanta!
FreddieM întreabă: