Sau reducere de personal in administratie publica si a salariilor
Ar trebui sa inceapa cu directorii atat cu cei noi cat si cei vechi care dupa ce si-au terminat mandatul au ramas in sistem si astfel s-a marit organigrama!
Toti care au facut facultati la 50 ani si dupa ce au absolvit au trecut pe posturi de studii superioare dar el face tot munca de... portar pe salariul dublu!
Sunt multi functionari care inca nu stiu sa lucreze cu calculatorul si uite asa mentine birocratia!
La o institutie de 50-60 persoane vezi cel putin 3 directori si nu mai stiu cati sef servicii, sef birou, etc!
Stimulente daca se poate cat un salariu si alea marite fata de privat adica se munceste mai mult la privat si se castiga mai putin decat la stat unde se munceste mai ...incet!
Restructurarea institutiilor mult mai serios facuta prin comasarea acelor institutii care au activitate apropiata si plina de cadre de conducere
Ne ducem pe apa sambetei cu tot cu FMI. Jocuri politice care de la un timp nu prea ma mai intereseaza. Luptele sunt tot pentru ei, nicidecum pentru intreaga omenire. Trist...
Nu mai este decit un pas si ajungem GRECIA sau piate mai rau. vom plati si noi si inca vreo 4 generatii. ooooofffffffffff invie TEPES?
Cand am citit aceasta intrebare, am crezut ca ma uit la Realitatea! brrrrrrrrr
Daca se va intampla asa ceva va trebui sa iesim la a 2 a revolutie pentru ca altfel nu se mai poate...
Draga nu este nici un joc politic la ora actuala tara este condusa de FMI. Basescu si restul de lighioane care sunt pe metereze fura cat pot iar noi fraerii o luam in mana ce nu se intelege? Canieţ filma.