anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oamenii sadici sunt psihopati/sociopati?
Ar merita aceștia pedeapsa capitala pentru traumele produse semenilor?(bullying și alte traume mult mai serioase, chiar ireversibile) eu cred ca prin pedeapsa asta foarte putini ar mai avea curaj sa chinuie oameni, sa le producă suferință! Am văzut in unele situații când un grup de fete ii dădea bullyng maxim unei fete,nu știu dacă era din cercul de prieteni, dar am rămas uimit cand am văzut cu câtă cruzime făcea mișto de ea, dar asta nu e nimic comparativ cu ce fac adevărații sadici care chinuie "adversarul" într-un mod foarte bolnav, morbid. Ar merita aceștia pedeapsa capitala? Din cauza unor astfel de specimene unii/unele raman cu traume pe viata, sau chiar se sinucid.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Hai sa n-o luam razna si sa judecam logic. Sigur ca ar merita pedepsiti dar nu cu moartea, de altfel la noi nici nu mai exista aceasta pedeapsa. De altfel multe tari nu mai au aceasta pedeapsa, din multe motive legale si morale, sa ne gandim doar la faptul ca aceasta pedeapsa este definitiva (nu se mai poate reveni dupa executie) si exista inca unele erori judiciare.

| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

Eu nu as avea mila pentru oameni de genul, și pedepsele la noi nu se dau pe măsură raului comis, acel RAU comis unei persoane vulnerabile care și asa era bătută de soarta o va bântui toată viata, și ala ar fi bine mersi, ar scăpa cu o amenda, sau maxim dosar penal.

| Mosotti a răspuns:

Pedeapsa capitala nu e buna, ca moare si scapa, ci trebuie chinuiti, sa sufere, provocat o afectiune permanenta pe viata care sa-i scoata din societate, sa innebuneasca, sa se chinuie, si se rezolva.
De ex sa le tai cate o mana, sau pe fetele alea bagate cu fata in acid ca sa nu mai fie bagate in seama de nimeni, sunt metode.

Si cand se afla, e clar ca nimeni nu va mai face!

De ex am vazut un clip dat de cineva mai acum 1 an si ceva, cand in Sua sau mexic parca, un doctor taiase piciorul sanatos al unui pacient din greseala, a fost prins, s-a filmat de altii cand i s-au taiat si mainile si picioarele pe viu! Asa trebuie. N-a murit, si acu se chinuie toata viata, asa a meritat.
Prins de niste baieti de baieti amici cu victima.

Moartea este o eliberare, nu o pedeapsa.
Si zic ca trebuie distrusi pe viata, ca asa distrug ei pe altii cu traume tot pe viata.

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

rolling on the floor

Dar ala de ce a făcut asa? De ce i-o tăiat lui ala piciorul sănătos? Ce ii făcuse victima?

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, victima era internata ca trebuia sa i se taie un picior bolnav, si...i s-a taiat ala sanatos asa ca na, se mai intampla, si dupa aia i l-a taiat si pe ala bolnav, ca ala trebuia oricum taiat.

Si deci a platit pentru asta. Si daca s-ar intampla si la noi asa, sa vezi tu ce ordine ar fi si in sist medical, nu doar la cei ce terorizeaza pe altii.
Daca era in Mexic, aia de l-a pedepsit pe medic nu pateau nimic, ca politia e manjita si parea ca-s mafioti din aia care cam fac legea pe acolo. Dar nici in SUA, ca daca au facut bine treaba, nu se afla cine.

Ca si ciomu, ala care i-a taiat penisul aluia la noi, pai...iti dai seama ce patea daca cadea pe mana alora.

Asa ca sunt solutii chiar si neoficiale, dar trebuie o echipa din asta anonima mascata si pusa la punct, sa faca ce trebuie!
Si dupa aia pus pe tot netu ce pateste cutare care a terorizat psihic pe cineva. Ca se poate pune fara sa se afle cine si de unde.
Sau medici care fac malpraxis care cer spaga, care se poarta urat cu pacienii, asistente, etc.

Iar daca vin unii "aaaa da` cum sa te gandesti la asa ceva", pai asa e necesar, de ce sa ma gandesc eu la niste lepre? Ma gandesc la victime, ca daca nu iei masuri dure, inseamna ca suntem de acord sa sufere oameni nevinovati la infinit.

Si trebuie afectiune permanenta si din alt motiv, ca daca-i dai o bataie chiar si f tare, cand se face bine dupa un timp uita, si face iar rau altuia. Ca daca faci trauma pe viata unuia, meriti si tu acelasi lucru.
Si uite asa, curatam tara de lepre.

La fete care fac rau altora, cea mai mare pedeapsa este sa le iei frumusetea si sa le faci sa nu poata avea niciodata o relatie, si sa le fie rusine sa iasa in lume, si atunci sa vezi trauma pe ele!
Si dupa ce le iei frumusetea le zici "de acum viata va fi mai urata pentru tine".

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

A avea o relație nu ține neapărat de frumusețea fizică.winking

| raMLesS a răspuns:

Nu neaparat capitala, dar ar manca bataie dimineata la pranz si seara, pe astia mai ai dracu i-as pune la dieta si le-as da si 5-6 mese pe zi.

Răspuns utilizator avertizat