Tu ma jignesti prin modul tau de gandire bolnav si prin modul in care chinui limba romana, care este, pentru mine, sfanta. Asa ca nu te da jignit, fiindca tu ai jignit primul si inca mult mia grav. Tu te gandesti cum se simte un om normal cand tu ii masacrezi in halul asta limba materna? Nu ti-e rusine?
Uite, cand vad oameni ca tine mi-as lua lumea in cap si as pleca din tara asta.
Stai putin, ca m-ai pierdut printre greseli ortografice si nonsensuri... Tu inculpi un capitalism esuat din cauza, spui tu, a deschiderii Romaniei in plan international sau regreti anii comunismului? Te intreb ca mai ieri-alaltaieri il acuzai pe Kronstadt ca e pui de comunist si ca tu ai scos capul din buci in '89. Da-mi si mie o lamureala si promit ca raspund inca o data la intrebare.
Hephap:raspunde mi sincer, iti plac vremurile in care traiesti? Dar extrem de sincer iti place?
Si eu mi as lua lumea in cap si as pleca in secunda doi din Romania.Scuza ma tu tot din Romania esti da? asta pentru ca nu ai formulat tara in care traiesti...deci si eu as pleca din Romania cind vad cata Rautate poate exista in noi Romanii.Cita rautate fara rost cita invidie cita Nepasare si Cita Adica aici In Romania toata lumea este mai desteapta decit toata lumea si toti au Dreptate.Fiecare jigneste pe fiecare dupa Bunul plac si Toti isi traiesc libertatea asa cum crede de cuvinta ca este mai bine si de folos pentru el insusi adica Tu ma poti jigni pe mine asa fara sa ti fi facut nimic doar asa pentru simplu fapt ca nu ti place intrebare mea. nu inteleg de ce te ai bagat sa mi raspunzi?
Tu nu ai decit o nostalgie de batrin melancolic fara nici o logica. Fabricile au cazut toate din cauza nerentabilitatii cu tot cu inginerii si muncitorii dornici doar de afirmare indiferent cum numai in rentabilitate nu iar marea schimbare asteptata nu s-a produs din cauza ca a ramas vreo 20 de ani exact acelasi sistem care nu prea l-a interesat altceva decit sa ramina acolo sus cit mai mult posibil.
HepHap:si tie la fel tu Experto cine te a pus sa i raspunzi unui agramat ca mine? de ce te ai coborit atit de jos tu care esti atit de sus incerci sa te patezi cu greselile mele ortografice si nonsensuri.ok m-am incurcat. Vroiam doar sa intreb daca dupa asa zisa revolutie putem ramine o tara neutra pur si simplu. fara sa ne implicam in asa zisa marea globalizare smd.acum sper sa nu fiu acuzat de cine mai stie ce... uite poftim spune mi pe scurt ce mai produce Romania in ziua de azi?(in afara de prostie?)Si probabil oameni de "calibru" dar cu o Rautate in ei de neimaginat! iar despre Kronstadt"am impresia ca el a inceput cu jignirle! Acum nu inteleg de ce trebuie a raspunde unei intrebari cu atitea intrebari? CE fel de site este acesta? Unul in care fiecare se jigneste pe fiecare? Adica daca pun o intrebare si deranjez pe cineva fara a avea intentia doar asa pentru simplu fapt ca i s-a parut ca stiu si eu l am jignit.Gata sa ma loveasca"cu tot felul de cuvinte murdare si colorate?"in fine Asta i ultima Oare in care mai raspund cuiva care in primul rind incepe a mi raspunde la intrebare prin a mi corecta mai intai greselile ortografice ...si a ma jigni nu se merita.ramne ti voi cu Jignire voastre Voi Experti si capetelor tzuguiate si lasa ti ma pe mine agramatul si nevalorosul sa traiesc si eu intr un colt din lume linistit si voi vedeti va de ale voastre si nu mi mai corectati intrebarile Chiar evitatile ca oricum nu voi da nici nota si nici Funda. Celui care ma jigneste si ma corecteaza cu atita inversunare si rautate ca asta ma intriga cel mai mult incepe ti raspunsul vostru cu atita Rautate in voi in asa fel incit parca cine stie ce as fi facut! Cred ca a ti fi in stare sa ma impuscati daca am fi "face to face"ok nu am mai mult de zece clase recunosc sunt un agramat si nescolit! Asa ca chiar va rog voi Experti si olimpicilor Tineti va inteligenta la voi acasa si nu va mai coborati la nivelul meu scazut de inteligenta si agramat ok? hai, paPs:apropo am impresia ca nici nu am voie pe site ul asta nu i asa pentru ca sunt agramat si acest site nu este pentru acest nivel de oameni?
Tot nu mi vine sa cred cu cita inversunare imi raspunde ti oau nu mi vine sa cred...ok Recunosc sunt agramat ce sa fac sa mi taiati capul? oau nu vine sa cred cata rautate.hmmm
Daca pentru tine limba Romana este atit de Sfinta eu care sunt un agramat nu am voie sa ti spun nimic nu i asa? nici macar sa te contrazic chiar daca ma jignesti.ok Eu pot sa recunosc ca sunt agramat dar tu poti sa recunosti unde gresesti? ai aceasta tarie? Cred ca acum imi d au seama cu Adevarat in ce Tara Frumoasa Traim de aceea eu probabil nu am loc de a trai aici doar pentru simplu fapt ca sunt un agramat si ca nu stapinesc bine limba Romana.ok.
@Gallamaz tu nu esti prea inteligent in RL nu? Asta intreb pentru ca desteptaciunea sigur te-a evitat.
Galamaz, linisteste-te. Eu am pus sub analiza enuntul tau, nu pe tine ca persoana. Cumva chiar stiam ca vrei sa ne spui ceva dar nu ai reusit sa te exprimi clar. "Neutralitatea" de care vorbesti tu e foarte vaga. Nu mai exista state autarhice in Europa (Romania oricum nu ar avea resursele sa isi permite o autarhie), nici macar statele care nu sunt in UE sau NATO nu sunt "neutre" din punct de vedere economic. Mari retaileri ai lumii ajung si in aceste tari. Tu confunzi actorii statali cu actorii economici. Falimentul capitalismului romanesc nu a fost cauzat de tendintele europeniste ale autoritatilor, ci de incompetenta acestora si proasta administrare a economiei.
Toate nasoalele de care vorbesti sunt reale si dureroase. Insa ele nu se datoreaza nici dorintei de a ne integra in UE, nici aderarii la NATO, nici altor "prosti din astea".