Este o intrebare foarte buna.Toti sunt cu pile cu spagi, nu mai e nimeni corect in tara asta.Toti politicienii se lauda ca vor face treaba buna, dar va fi tot mai rau! Romania este intr-o criza economica uriasa daca ne gandim la ce solutii s-au gandit unii sa puna in aplicare. Daca vezi pe cineva ca isi arunca gunoiul in strada si te certi cu el, pun pariu ca daca vei merge la politie sa ii faci reclamatie, nu vei mai primii nici un raspuns, pentru ca acea persoana are pile si nu o intereseaza.
O sa traim asa mult si bine.
Pana nu va mai ramane nimic de furat. Mi-ar placea sa spun si eu prin lume cu mandrie ca sunt roman, insa, nu mai sper s-apuc asemenea vremuri.
Cred ca avem sanse minime de un trai mai bun atata timp cat comunistii, securistii, si ticalosii sunt in parlament si nu numai, soarele rasare si pentru noi in Romania, partea rea este ca daca am putea l-am fura si pe el, nu santem constienti ca este loc pentru toti sub soare.
Nu se stie, din pacate. E adevarat. Romania noastra se duce de rapa. Am merita si noi un trai decent, dar noi romanii suntem vinovati pentru cum traim.
"Hallo, CONDUCEREA etc"
"Am merita si noi etc"
"Avem sanse minime etc"
Doar pareri. Un fenomen / eveniment / circumstanta se desfasoara sau apare doar pana in momentul in care i se opune o forta de sens ( intentie) contrara.
Pe principiul "para malaiata" in gura asteptandului natafleata lucrurile nu se vor schimba si noi tot asteptand vom fi.
"Cand va rasari soarele in Romania?"
Cand o sa pricepem ca NOI punem sau dam jos "soarele", reprezentantii si cand vom inceta sa ne ascundem dupa "EU nu am facut asa dar deh. ei (romanii aia prosti)au facut, EU suport".
Daca nu apare acel "NOI ROMANII", cei 22 milioane de EU o sa planga in continuare. Chestie de putere. Ca la fizica
anonim_4396 întreabă: