Cand vom avea niste politicieni puternici! Caractere mari si demni!
Nu Ca acum niste papusi marionete,.
Corupte!
Pacat Ca numai suntem uniti,. daca am fost vreodata. As Vrea sa Cred ca in 89 chiar a fost revolutie.Dar parca nu a fost chiar o revolutie..As Vrea sa cred Ca nu a fost inscenata, asa ca un scenariu de film a lu i Sergiu Nicolaescu! ...Deci avem nevoie de oameni puternci si demni Caractere tari si puternice ca stancile! Dar unde sunt? Unde sunt acele caractere? mai sunt?
Putem avea un guvern fara cei din UDMR sigur..Cu toate ca si basescu a facut multe multe prostii..Aici e vinovat guvernul..Sau mai bine zis Antonescu si Ponta.
Esti prea pretentios si tu, bai frate tu esti de pe alta planeta!? pai pe noi romanii daca nu are cine sa ne-o traga inseamna ca nu mai suntem noi. In Romania nu ai voie sa te bucuri mai mult de 5 minute ca vine un Bulea si iti da o veste proasta. Si daca castiga cu 95% facea coalitie cu UDMR 5% sa fie 100%. VOMIT."Sa fie bine ca sa nu fie rau"
In Momentul in care guvernantii nostri nu vor mai purta Fustite in loc De pantaloni! Pana in prezent si probabil mult in viitor vor exista si ne vor conduce niste travestiti si. niste penali de guvernanti. spun penali cu referire la dosarele penale care le au mnajoritatea indivizilor din parlament.