| creative_8396 a întrebat:

Oare ce se va intampla cu tara asta frumoasa? Se pare ca mergem din ce in ce mai rau. Oare Basescu si Boc nu se gandesc la eroii neamului care si-au dat viata pe front pentru eliberarea tarii? Scz dar ma gandeam si eu asa. Voi ce pareri aveti?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca nu trebuie sa cadem in extreme. Sunt si eu foarte nemultumit de actuala conducere a tarii si consider ca nu au luat cele mai bune masuri, dar sa nu amestecam aici eroii neamului, chiar nu au nici o legatura. Adevarul este ca guvernantii anteriori au gresit foarte mult, acceptand acordarea unor pensii care nu aveau nici o legatura cu munca si contributia celor in cauza: parlamentarii, magistratii, militarii, politistii etc, respectiv toti cei aratati la art. 1 din L. 119/2010. Se puteau diferentia pensiile in functie de conditiile de munca si existau prevederi si in vechea lege a pensiilor, ca de altfel si in cea noua, astfel ca unele categorii, care chiar merita, sa primeasca o pensie mai mare pentru conditii deosebite ori speciale de munca. De asemenea consider ca nu trebuiau adoptate legi speciale de pensii, pentru diferite categorii de persoane, era destul o singura lege, tocmai pentru a nu se incalca principiile egalitatii si contributivitatii la pensie. Numai bine!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu sunt de acord cu ce fac guvernantii in frunte cu Basescu. Chiar daca e criza, se dramatizeaza mult, se discuta foarte mult, unii fac greva foamei, altii se arunca de la balconul parlamentului. Stau si ma intreb, oare de ce l-am dat jos pa Ceausescu? Ideia a fost sa traim mai bine dar...in 20 de ani sau perindat toate partidele politice, printre care si PNL siPSD care acum promit marea cu sarea si stim cu totii ce au facut. Ar trebui sa ne cerem drepturile care sunt legalizate prin constitutie si de care nu ar trebui sa se atinga. De vina suntem noi ca acceptam sa fim calcati in picioare intr-un stat in care legile nu mai sunt respectate.

| Baton a răspuns:

Ha ha.
foarte amuzanta intrebarea ta.
tu crezi ca lor le sta gandul numai la 89 si cati si cum au murit unii? de aia nu mai pot ei.
pe ei ii intereseaza ce baga azi in buzunar si in ce tara isi trimit copii la scoala nu de populatie sau de cine o murit si pentru ce in 89.
deci daca vrei politica uite-te mai atent la stiri sau la dezbateri politice si vezi ce intelegi de acolo...
uite-te cu cata nesimtire vorbeste cretinul ala de la invatamant sau desteptul de la drumuri.
nu stiu daca stiai ca in Romania avem vreo 5 autostrazi laughing
pe hartie bineinteles (finalizate) care in realitate nu exista nici un km de autostrada.
ce vrea sa fie autostrada soarelui e kk.aia nu e autostrada
autostrada e aia care se dezapezeste singura sau in mare parte singura.nu are nevoie decat de 2 masini care sa arunce zapada topita deoparte.
o autostrada inseamna semnalizari, telefoane de urgenta, benzinarii, bare de protectie si multe altele.pe cand la noi umbla copii si animalele ca in codru pe "autostrada"
de aici din germania nu va urez sa traiti bine tongue
daca chiar vreti va urez sa traiti bine. da in alta tara.

| Leon a răspuns:

Lasati-ma frate cu prostiile astea, sunt aberatii ma jur, parca ati devenit rasisti impotriva cheliosilor. De Iliescu nu vorbeste nimeni ce a facut. De fapt la urma urmei nu a facut el, ci aceia care l-au sustinut pe el si sistemul asta comunist care vad ca nu se mai termina odata in Romania. Vorbiti de aceia care sustin si accepta 'caracatita' asta, de la cel mai mare pana la romanul de rand, nu de Base, Boc sau care au mai fost la conducere pana acu'...

| Leon a răspuns:

@Ady16: Eu am incercat sa tratez subiectul cauzal, dupa cum ai vazut nu am vorbit despre efectele produse de basescu, boc, iliescu sau altii. Vroiam sa explic pe intelesul tuturor, in cateva cuvinte despre democratia post-comunista prost inteleasa la noi. Si inca ceva nu-mi pierd timpu sa privesc prostitutia politica prezentata pe canalele de stiri... Salut, numai bine!

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Da, merge din ce in ce mai rau in Romania, dar nu numai din cauza lui Basescu si a lui Boc ci absolut toti sunt vinovati, chiar si oamenii de rand care nu misca un deget(aici nu ma refer la cei saraci lipiti), nu lupta pentru dreptate, nu au curaj si prefera sa taca, ci prefera sa dea vina mereu pe altii, pe soarta, pe oricine dar pe ei nu.
Basescu nu prea poate face multe cand sunt atatia corupti in jur, sunt mult prea multi care "ii baga betze-n roate"...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo LEON pentru raspuns

| ady16 a răspuns:

Leon parerea mea este Iliescu nu a facut un rau atat de mare cat au facut aceste 2 specimene. In fruntei,, caracatitei" sunt chiar ei(iti dau n exemple).
Eu nu am de ce sa ma,, cert" cu Iliescu acum, deoarece nu banii care ii dau acum la stat nu ii administreaza oamenii pusi chiar de el.

ps: am si eu o intrebare de om curios si anume: daca basescu a citit o foaie in Parlament despre condamnarea comunismului si a zis lucruri nasoale de dl Iliescu l-ai crezut...